2ceylanbebesi Kizlar 4 dersim kaldı lisans mezunu olmama. Yaz okulu sınavı tek oluyor . Geçmiş yılın sorularına baksam gecer miyim sizce. 1300 lira para yatircam hem boşa gitmesin hemde verdigim derslerde skntı yasamayim sonra 😁
sekerszkahve 2ceylanbebesi canım geçmiş yılların sorularına bak ama artık yaz okulunu da zorladılar Allah kolaylık versin hepimize ☺️
pembemanto 2ceylanbebesi ben de kayıt yaptım az önce :) 3 dersim var bakarsak biraz geçebiliriz belki 😁
prensesannesi1_ 2ceylanbebesi bende sıyaset bılımı ve kamu yonetımı okuyorum 2 dersım kaldı gecemıyorum gecen yaz okulunda gecemedım sımdıde basvurmak ıstemıyorum acıkcası
sekerszkahve 2ceylanbebesi benimde 2 dersim var geçen sene kayıt yaptırdım bebeğimden dolayı gidemedim bu sene de yaptırmadım artık bi gün tekrar online olursa o zaman 😅yaptırırım
elifsarehicran Hangi üniversite acaba bende İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi lisans okuyorum yaz okuluna kayıt yapmak istiyorum ama bizim üniversiteside yok bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız
2ceylanbebesi sekerszkahve bnde korona zamanı hepsini online verdim. Keskd su 4 derside alsaymisim tüh🤪
aselinanesii 2ceylanbebesi ben yaptırdım bi kere yaz okuluna ama geçemedim😂 sadece çıkmış sorulara bakarak imkansız bence 🙈
Mzif 2ceylanbebesi bemce mutlaka girin hepsini veremesenizde yarısını verirsiniz diğer döneme daha az ders kalır hemen mezun olursunuz daha fazla uzamadan
sekerszkahve prensesannesi1_ yani dua ediyoruz ama aöf de akıllandı artık yapmıyor hemde zor soruyor 🙄