Aydakisiyahkedi 9.5 aylık 9.5 kg olan kızım 4 no molfix kullanıyorum ama eklem yerleri kızarmış sıktı sanırım biraz siz kaç no kullanıyorsunuz kaç kiloda
Cerenmert hunilimomy kızım 20aylık 11kilo süreklı çişi tasıyor molfıx kullanıyoruö sizce kilot bezemı gecmelıyım?
bircemoms yoldas13 biz daha üç kullanıyoruz aynı kilo ay 4 taktım taştı kakişler hep 😅 hatta bugün yarın geçerim 4 e diye az aldım bezleri valla bugün baktım yok geçmeyeceğiz daha 8 paket sipariş verdim indirimden markadan herhalde
hunilimomy Cerenmert külot bez daha kullanışlı benim bebis erkek yüz üstü gece boyu uyumadığı surece tasirmiyor ama yüzüstü uyursa cok su içtiği için gece taşırıyor. Daha emici geliyor bana külot bez cirtli kaydığı icin taşırma cok oluyor
Ozgee59 Aydakisiyahkedi 13.5 kilo bebeğim 6 numara molfix kullanıyorum. Hep kilolu gittiği için bir numara büyük de kullansam bacak kısımları sıkıyor iz yapıyor. Bacakları baya tombik çünkü
elisa2705 Ozgee59 Bununla ilgini ıntgramda gecen bi videoya denk geldim ic kısımlarından lastik kısmını alıyor ellerinle çekebilirsin ben denedim kaka da taşma vs olmadı suan hic kızarma sıkmada olmadı 10 gündür bi yöntemi deniyorum faydası gördüm
Ozgee59 elisa2705 teşekkür ederim denicem bunu ☺ doğduğundan beri kızarık bebeğimin bacakları nerdeyse. Arada bez bağlamıyodum biraz rahatlasın diye ☺