ARYAmm11 Aydakisiyahkedi 30 günlük 4 kilo 100 gram 2 numara sleppy diğer kızım 25 aylık 6 numara sleppy 12 kilo
Blueberry0 Aydakisiyahkedi 6 aylık en son 8.5 kg idi. 4 no kullanıyoruz molfix ama sıkıyor sanırım 5 e geçicem. goon premium veya molfix kullanıyorz
evanur22 Aydakisiyahkedi Benim kızım da 4.5 aylık 6.5 kilo 65 cm sleepy extra 3 numara kullanyorum hafif sıkmaya başladı 4 numaraya geçmeyi düşünüyorum
maca Aydakisiyahkedi benim bebeğimde 9,5 kilo 4 numara dediğiniz gibi sıkıyordu 5 numaraya geçtim molfixde
3247 _mom maşallah canım Allah bağışlasın öyle tabıkı ben kendi bebegımden yola çıkarak söyledim 4 aylık 6300,34 geldı kilosu o yüzden sordum
_mom 3247 andim amin canim seninkinj de sana bagislasin her bebegun gelisimj farkli onemli olan saglikli olmasi
kizinaasikbiranne Aydakisiyahkedi kızım 17 aylık yaklaşık 11 kilo sleepy bio natural 6 kullanıyorum büyük geliyor bi tık ama sıkmasından iyidir diye düşünüyorum 🙈
caganinannesiii _mom evet benimkide son zamanlarda 2 sıkmaya başladı bugün 3 taktım bi tık geniş ama haftaya falan tam olur gibi