cerooo melegininannesi38 bebeğinizin boyu ve kilosuyla benim bebeğim aynı benim de öyle 9.5 aylık 66 cm 6800 kilo
melegininannesi38 cerooo benim.bebegim 68.5 boy kilo 6 880 10 aylık ben boyu yanlış yazmışsım diğer postalardan da okuysbilirsin yanlış olmasının sebebi De 100 de 3 u nün böyle demedi doktorun
yikeya Çok zor durum 😭bu anneler çile çekmek için dünyaya gelmiş, bende sizdenim. Artık eşim sağlıklı boşver kiloyu , biz veremiyoruz söylemlerinden bıktım. Fazlasını istemiyorum normal olsun diyorum ama kendi kendime dert ediyorum.
melegininannesi38 yikeya valla bende doktora gidince içim rahatladi ayrıca benim için önemli olan da kilo değil sanki kilo almayncada doymuyor da ondan kilo almıyor ondan dolayı doymuyor sanıyorum
melegininannesi38 gulavci kafa çevresi normal ilerliyor benimkinin boy ve kiloda problem sadece canim
gulavci melegininannesi38 kilosu kac bana kilosuda az dediler 6750 6 ay olmasına bi hafta var Boyuda 64.5 ama kafa genetik galiba eşiminde benimde kafa küçük
melegininannesi38 gulavci canım benim bebeğim seninkinden De zayıf bide benimki 11 aylık olacak 10 ay 27 günlük bu ayın 3 ünde gitmiştim 6880 idi kilosu boy 68.5
gulavci melegininannesi38 valla persentili düşük diyor dr lar bilmiyorum ki ne yapmak gerek ben bunuda yıne sorun etmıyorum ama kafa cevresı sıkıntı büyük ihtimalle genetik ama işte yınede sınır oluyor ınsan
melegininannesi38 gulavci vallahi benimkine minyon tipli hiç bir sağlık problemi yok dedi kemik yaşına dahi bakıldı o yüzden ben şahsıma saldım artık umursamıyorum bu böyle gider minyon olacak dedi
ahsenim12 Merhaba suan boy kilo durumunuz nedir hemen hemen aynıyız boyda uzamıyor çok kafama takıyorum 10. aydan sonra düzeldi mi boy artışı için bişeyler yaptınız mı hiç büyümeyecek gibi geliyor bana çok üzülüyorum cevaplarsanız çok sevinirim