melegininannesi38 Kızlar zaten hep alt sınırda idik kilosu 6880 boy 66 çıktı kız bebek çocuk doktoruna sevk etti doktor sağlıklı bi bebeğe benziyor ama yinede çocuk doktoru mutlaka görmeli dedi
Evaninanasi melegininannesi38 hangi doktor çocuk doktoruna sevk etti? Zaten çocuk doktoru muayene etmedi mi?
barlasmom55 melegininannesi38 doğum kilosu önemli diye biliyorum. Dr Osman gönülal videolarına bakın youtubetan
melegininannesi38 Evaninanasi sağlık ocağındaki oda gittim normal çocuk doktorunu minyon tipli olacak dedi kemik yaşına felan baktı aynı çıktı çok şükür sknti cikmadi
melegininannesi38 sevvgi doktora gittim minyon tipli olacak dedi kemik yaşına felan baktı yasi ile uyumlu çıktı boyu da anneden kaynaklı dedi yani benden kaynaklı benimde boyum 150 zaten bende persentilde alt sınırda imisim
melegininannesi38 ctml1901 10 aylık belirttim zaten de şükür bisey çıkmadı minyon olacak dedi doktorum
melegininannesi38 barlasmom55 doktora gittim persentilde alt sınırda ama minyon bebek olacak gen ile alakalı bisey dedi zaten senin de boyun çok uzun değilmiş sende boy olarak persentilde alt sınırdasin bisey olmaz dedi doktoru şükür kemik yaşına felan hep bakıldı hersey temiz çıktı
encet melegininannesi38 benim bebeğim de 10 aylık 7.800 gr boyu da 68 cm hangi birimden baktırdınız kemik yaşına falan
melegininannesi38 betuss0142 beslenmesi güzel ek gıdaya iyi alır anne sütü uykuda alıyordu simdi normal aliyo ama Süt az
melegininannesi38 encet çocuk doktoru yönlendirdi röntgen çekildi radyoloji doktoru yorumladı çocuk doktorum da radyoloji ile görüşüp bize anlattı
cerooo melegininannesi38 bebeğinizin boyu ve kilosuyla benim bebeğim aynı benim de öyle 9.5 aylık 66 cm 6800 kilo