2prensannesi_06 SemaNur-Muhammed mevlut evde olacak fazla kisi olmaz herhalde eltimin cevresi olur kayinvaldem fialn olur esimin ailesi genelde elbise biraz koylu olduklari icin bende elbisede rahat ederim diye Bide ben sadece mevlut icin almiyorum canim gunlukte giyebiliyim diye
SemaNur-Muhammed 2prensannesi_06 Sondan bi üstteki elbiseyi günlükte giyebilirsin bence. Yani diğerleri de hoş. Mesela ben evde açığım ama bu tarz giyinseydim dışarı çıkarken 3-4-7 ve 8 i de giyinirdim yani giyilebilir onlara da bi göz atabilirsin.
2prensannesi_06 SemaNur-Muhammed gunlukte olur akrep burcuyum asiri kararsiz kaldim secimi sizlere biraktim sen alsaydin hangisini alirdin
SemaNur-Muhammed 2prensannesi_06 Kahverengi tonları olur bence. Ben böyle şala karar veremediğim zaman internete yazıyorum 😂😂 bi sürü seçenek çıkıyor.
ogulluana 2prensannesi_06 evet rol çalmaya giriyor. Sizin özel gününüz değil uyumlu olmanız gerekmiyor. Ayrıca güzel görünmek için de uyumlu giyinmeniz gerekmiyor
2prensannesi_06 ogulluana ne alaka yaa kardesim gordugum eltimi neden rolunu caliyim siz iyimisiniz benim hic sevmedigi. sey yaa
2prensannesi_06 ogulluana rol calmak ne alaka elindeki seylerimia aldim hi guzel giyinmek rol calmakmi cocuklarimla ayni giyinmek kombin yapmak rol calmakmi herkes biliyor onun mevludy oldugunu neyse senle fazla. Muhattap olamam sen calma rol olurmu