myarenb Junioraras61 orjinal bu sahte olmasına imkan yok üretim fabrikasından geliyor ancak seride sorun olmuş olabilir müşteri hizmetlerini ararsanız hallederler
Uzayyy Junioraras61 hayat satıcısı molfixi üreten firma . Sahte değil . Siz eski üretim almışsınızdır hep içi yeşil olanlarından . Bunlar yeni seri , artık bu şekilde üretiyorlar bezleri daha ince , pamuklu. Ben memnun kaldım . Ürün sahte felan değil
Junioraras61 Uzayyy hayır canım bende hep beyaz alıyordum buda beyaz ama bir tık daha ince ayın 5 de sadece bir aydan daha az 6 numara kullandık oda diğer Molfixi eskilerin içi yeşil biliyorum ama bu farklı geldi ve yandan olduğunu gördüm göstergenin
Uzayyy Junioraras61 yeni seri de önce ıslaklık göstergesi yoktu . Daha sonra geri dönüşler olunca ıslaklık göstergesi kondu . Yani yine cevap aynı yeni seri bez . Sahte değil
thebacim Junioraras61 hayır tabiki ya ne sahtesi Allah aşkına hiç mi yenilenen molfix vs duymadınız 🤣 bu yenilenen serisi en son ki versiyonu. Hayat kimya orjinal üretici firması ayrıca.
Junioraras61 thebacim yenilen Molfix duydum tabikide kaç defa kullandim..! orijinal mi sahte olabilir mi diye sordum… hayat kimyanın olduğunu bilmiyorum yeni öğrendim ki genelde bez vs siparişlerinde eşim ilgileniyor genelde o alıyor bu seferkini ben araştırıp bulunca bilemedim hayat kimyayi.
Junioraras61 Uzayyy evet böyle idi ama ıslak göstergesi ortadaydı benim hep aldıklarında bunda kenarda olması şaşırttı