miniklerinannesii00 melamu emdikten sonra sağım yapın zaten öyle olması süt artıyor. Meme boş olunca sağım yapmak artırır. Ben üçüzlerimi sağım yaparak 3 ay sadece süt ile besledim sağım yaptıkça sütüm arttı
melamu pozitifanne06 memede mızmızlanıyor ve sürekli emmek istiyor uyuken uyanırkn de doyduğunu düşünmüyorum tartılmaya götüreceğim 4 gündür asla mama yemedi sütümle duruyor gidip kilosuna baktırcm
siyahikelebek melamu emzirmeden sonra gelen o 30 ml sut cok kiymetli onu da vermeye calis canim birde ben kenarlarindan gogsume masaj yapiyorum ucuna dogru o zaman daha cok geliyor sut kanallari daha rahat bosaliyor
melamu siyahikelebek her gün duş alıyorum masaj yapıyorum sütümün akışı da iyi miktarı az doymuyor eminim ağlaması arttı mememe gelmk emmk istiyor sürekli uyurkn uyandığında da
pozitifanne06 melamu 2 ay 3 ayda da ataklar var onlarda sürekli memede durmak istiyor bebekler bence doykla alakali degil sizin kokunuzu almak kucakta olmak istiyor. Benim bebeğim de meme reddi yapmıştı o dönemde asla emziremiyordum geçici bir süreç