sinemo6 Kızlar 4 buçuk aylık bebeğime mama başlayacağız günde 2-3 kez. Aptamil önerdi doktorumuz var mı kullanan memnun musunuz ?
bircananne sinemo6 bebeğim 3 ay 3 günlük ve sütüm olmadığı için Aptamil kullanıyoruz çok memnunum tavsiye ederim❤️
mrymkrm sinemo6 2 aylıktan beridir kullanıyoruz şu an 7 aylık memnunuz bir sorun olmadı şimdiye kadar
Aysenur122 bircananne hangi aptamil normal olanı mı bebeğim biberon reddi başladı acaba mamayı mı değiştirsem yoksa kendi kendine geçiyor mu
urascgl Aptamil çoğu bebekte gaz yapabiliyor. Sma kullanıyorduk gaz cok oldu golden goat onerdı doktorumuz çok iyi bir mama şimdi şükğr büyüdük gaz sorunumuz kalmadı hipp geçtik. Golden goat cok ıyı bır mama ama marketlerde tok e bebkten alıyorduk
cananelisa urascgl Ben de aptamil kullanıyorum mamadan hemen sonra başlıyor gazi sma Geçeceğim memnun muydunuz bebeğim 41 günlük
eeccemm sinemo6 Bebegim 3 aylık, ilk bir buçuk ay emdi sonra aptamille devam ettik hiçbir sorun yaşamadık 😊
urascgl cananelisa cananelisa sma bizde cok gaz yaptı doktorumuz golden goat önerdi ondan cok memnun kaldık. Sonrasında hipp ve golden goat devam ettik gaz sorunu 6. Ayda bitti suan aptamil kullanıyorum 7ay 21 günlük.. keçi sütü olan mamalar daha az gaz yapıyor.
cananelisa urascgl bugün başladık sma ya sevmedi aptamil gibi aptamil şekerliydi ya sma yı kustu ama zorllıcam aptamil iyi değil diyor herkes içeriğini falan
divabebedivamama sinemo6 ben 6. aya kadar aptamil prosyneo kullandım şimdi normal aptamil devam sütü kullanıyorum