Kubra_keremaras Kızlar eşimin patronu hactan geldi daha öncede hiç evine ziyarete gitmemistik hactan geldi diye ziyarete gidicez ne hediye alıp gidiym?
Marianne Kubra_keremaras onlar size hediye vermesi lazım, hactan geldiği için. Siz normal ev hediyedi götürebilirsiniz diye düşünüyorum.
Madamehappyyyyy Kubra_keremaras Biz genel de çiçek ile gideriz misafirliğe. Ama ablam böyle bir şey yapmıştı
Dilaylaa Haçtan gelene özel hediye varmı bilmiyorum ki görümcemle eşi gitti geldi normal giderken misafirliğe ne alınırsa tatlı felan aldım ben mi bilmiyorum ya 😅
Kubra_keremaras Dilaylaa ya hayır hactan gelene hediye alınır diye bir şey yok tabiki ama biz ilk kez evine gideceğiz bir de hactan geldi elim boş gitmek istemiyorum o yüzden sordum🙄
Kubra_keremaras Marianne aynen zaten elim boş gitmemek için hediye almak istiyorum ilk kez evine gittiğim için ev hediyesi olarak ne alabilirim? İki tane el yüz havlusu alsam olur mu?
Madamehappyyyyy Kubra_keremaras 2 li fincan ve ya 2li servis tabağı daha uygun geldi bana patron üstelik ve ilk gidişiniz.
Dilaylaa Kubra_keremaras anladım ama havlu olmaz bence başka bir ev hediyesi düşünün belki bir tablo olur vazo olur aksesuar olur o tarz
Duyulurum Kubra_keremaras genelde hacca giderken hediye alınır, onlar da hacdan geldiklerinde ziyaret edenlere hediye verirler. Tatlı alıp gitmek yeterlidir bence.
morkelebekk54 Kubra_keremaras hacdan gelen hediye getirir diye biliyorum gelene verildigini hic gormedim