Alerjikrinit Momse çok teşekkürler evet baktım fiyatına göre iyi. Daha uygun bulursam iyi olur ama bulamazsak gözü karartıp buraya gidicez sanırım
Alerjikrinit cicek151_ 4 gece baktım ben 38 bin. Ama eşim Google yorumlarına baktı bu sene pek memnun kalınmamış galiba Momse
aslanimiz Alerjikrinit voyage torbaya mı uygun diyorsunuz 😅 138 bin 6 gece hangi fiyat aralığında bakıyorsunuz
Alerjikrinit Hmnn merhaba bende hala bulamadım o otele komşum gitti bayramdan sonra memnun kalmış. Bize bir tık pahalı geldi
ariaaa Hmnn ay biz buraya 2 sene önce gittik rezil bir otel asla tavsiye etmem yemekler çok kötü odalar temizlenmiyor havuzu çok küçük iskeleden denize giriyorsunuz kumsalı yok
yaybebegi Hmnn gitmedim maalesef biz marmarise gitmeye karar verdik marmaris çok da sevilen ve beğenilen bir yer sanırım o yüzden tercihimizi değiştirdik😊
baharbahce Alerjikrinit la blanche island çok iyi denizi tertemiz incecik kum mutfağı ve odaları temiz bu sene fiyatları nasıldır bilmiyorum ama duja yı önermem bu sene denemek istedik denizi leş çok kötü otel merdiven dolu asansörler bozuk etkinlik desen vasat odalar sürekli temizlenmiyor bebekle tercih edilmemeli.
Bunny Alerjikrinit the norm doora ya bakabilirsiniz . Bu sene açıldı ets nin kendi bünyesinde olan bir tesis
Bunny Alerjikrinit ben ets tur da çalışıyorum. Tarihlerinizi ve fiyt bandınızı söylerseniz alternatif yazayım size bir de kaç kişi olacağınızı
Alerjikrinit ariaaa çok fazla bizim maks bütçe 40 bin. 40 bin altı oteller var ama yorumlar çok değişken. Biri asla gelmeyin demiş biri çok memnunum demiş. Belki gitmiş birine denk gelirim diye buraya sormak istedim