ikicocukbirannecik Suriyeliler kendi çocuklarını düşünmüyorlar yoldan geçen arabaların önüne çocuklarını atıyorlarki para koparabilsinler. Bu kadar pislikler. Defolup gitmeleri umuduyla
Yigit_Yagiz_Moms gunes88 allah ıslah eylesin demek bedduadır hanımefendi. Burada kimseye beddua edemezsiniz suriyeliler için. Çocuk dedikleriniz yolda yürürken çantamı kolumdan çekip almaya çalıştılar benim. Sizin başınıza suriyeliler tarafından bişey gelince o zaman asıl siz ıslah olursunuz
gizi Atssssss000 ne bebeğine ne çocuğuna hiç birine üzülmüyorum. Tüp bebeklerine kadar vergimizle ödüyoruz sığıntı olduğun bir ülkede bu kadar sevişip yavrulamak neden? Özetle eniğinden büyüğüne canları cehenneme!
Areninannesi00 Bu surileri göndersinler diyoruz ya peki adam 55 60 yaşında gidip 16 17 yaşındaki suri kızları kendine eş yapmış zihni sapık yurdum insanını ne yapacaz siktir olup gitsinler de adam akraba olmuş bunu bahane edip yine kalacaklar
sevimliidostlarr Atssssss000 burda savunurlar b.kunu yerler evlerınde bi döşelk vermezler ölüsünden dirisine yaslısından veledıne tıksınıyorum net
Birdunyabircennetannesi Atssssss000 Benim ülkemdeki çocuklarıma acımayanların çocuklarına acımam Kendileri düşünmüyor bakmıyorlar çocuklarına Ben mi düşüneceğim