Eylul301023 Ecekus_mom bende 2 tane bluz telefon kabı gözlük falan aldım istedigim gibi gelirse sepete attım bir sürü şey söyleyeceğim 😂😂
Besraesin Ivır zıvır değilde ayakkabı cocuk kıyafetleri çanta vs alan var mı yada yetişkin giyim spor ayakkabı gelan çok tarz şeyler var nereye baksam hep kucuk minik parçalar alınmıs
ayisit Besraesin ben kendime 6 şort ve ikili takım ve gecelik aldım kalıpları tam kalıp buradakilerle aynı m giyiyorsanız m alın ancak yorumlar kısmına bakın orda zaten genellikle yazıyorlar benden küçük mü büyük mü diye
Deletedmom_110 Ecekus_mom okul çantası kalemlik beslenme kabı aldım hepsijette kargom bakalım inş umduğunuz gibi gelir
ZeydsMom Ecekus_mom oyun matı, parmak dis kasiyici firca, banyo oyuncaklari, telefon kilifi falan filan. Bunlarla denedim simdi elbise falan boyle seylere gecicem
Ecekus_mom ZeydsMom ben de ekledim bu tarz şeyler Elbiseler için göründüğü kadar kaliteli değil diyorlar bilmiyorum ben de cesaret edemedim
Deletedmom_216 Alya-Sena 25 tl de oara degilmis ben 1000 tl felan sandim 😂 ay cok sey ekledim sepete cok gusel tokalar bukdum sandalet felan asiri iyi kesinlikle alicam bi denicem ☺️
Alya-Sena Deletedmom_216 evet cok degl ya bnde kizima baya toka aldim siparisim gelsin memnun kalirsam kesinlikle devami gelecek 🙂
Ecekus_mom meyratanesi baktım çok güzeller güle güle giyinsin kızınız 🥰 kalitesi nasıl peki kıyafetlerin
Ecekus_mom myarenb ben de böyle ufak tefek şeyler ekledim memnun kalırsam daha farklı şeyler sipariş etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için 🌸
ayisit Alya-Sena ben bebek kıyafeti olarak bi tane kısa tulum aldım bebeğim 3,5 aylık bilerek 6 aylık aldım belki kalıbı küçüktür diye ama değilmiş tam kalıp geldi hatta buradaki 6 aylık kıyafetlere göre büyük bile kaldı 😁
ayisit giz__ aylık 5 sipariş geçme hakkınız var diyelim bugün bir tane sipariş geçtiniz ama sepetinizde 30 ürün var bu sorun olmuyor. Yani sepetteki ürün miktarı önemli değil geçtiğiniz sipariş önemli
defnevedoruk ayisit merhaba peki sheinde falan 150 dolar limit varya bundada var mi? yani mesela 2-3 bin limit nedir biliyor musunuz
ayisit Ecekus_mom fiyatına göre bence çok güzeller 😀 tek kötü yanı bazı ürünleri naylon ve polyester olduğu için terletiyor almadan önce bakmak lazım kumaş tipine
NariNariKiminYari defnevedoruk uygulama farketmiyor gümrükten geçmesi için 150 euro nun altında olması gerekiyor. Temu da alt limit 480 tl üst limit 150 euro eğer 150 euro yu geçiyorsa aldıklarınız iki üç siparişe bölebilirsiniz alacaklarınızı. Aylık 5 sipariş hakkınız var gümrükte. Daha önce uygulamayı indirmediyseniz indiren birinin linkinden indirince indirim kuponları veriyor. Gümrükte kozmetik ve elektronik eşyalar geçmiyor genel olarak. Şans işi birazcık elektronik ve kozmetik işi
defnevedoruk Deletedmom_112 alt limit degilde ust limit ne kadar onu merak ettim, mesela sn fazla ne kadarlik alinabilir