ahkalbimm kaderbilge aslında çok kolay. Ona uygun kumaşlar oluyor. İnternetten bakarsanız öğrenebilirsiniz ben İnternetten öğrendim. Sonrada alışılıyor.
kaderbilge ahkalbimm aslında değişik şeyler yapmak istiyorum evlendiğinde beri çiçeklere zaafım oldu saksıya dikiyorum kaktüs fln yetiştiriyorum bu sene biber diktim bakalım seneye kızımla beraber çilek domates fln dikmek istiyorum balkona
ahkalbimm kaderbilge ayy bende de bu sene bir çiçek aşkı oluştu ki anlatamam 😂😂benimde var bir kaç kızım 😂😂
BENOYLEUYGUNGORDUMM Elayberosmom Tabi evde değilim resimleri yok ama videodan ekran aldıö sizin için ama daha çok var. Bir de yapıp hediye ettiklerim var
kubisma BENOYLEUYGUNGORDUMM ellerinize saglik cok begendim . 😍Egitim aldiniz mi hangi malzemeler kullanarak yaptiniz acaba bende böyle bi hobi edinmek istiyorum . Bi aralar karakalem cizimleri yapiyordum bundan da yapabilirim belki
kurabiyevarsimitvar Elayberosmom Karakalem, akrilik boya ile tuval çiziyorum bazen. Kendi çapımda kitap(roman) yazıyorum. Bol bol kitap okumak. Farklı yemek türleri denemek.
kurabiyevarsimitvar Elayberosmom Yani Türk mutfağı çok güzel ama ye ye bıhtıh artık italyan mutfağı ve kore mutfağı çok hoşuma gidiyor
Cicektebenimcicekligunlerde Elayberosmom Topluma karıştı mı alışır. Birde bebekler düzen seviyor. Dışarda yorulup uyuyorlar emme uyuma saati hep aynı olunca.😊
BENOYLEUYGUNGORDUMM kubisma tşk ederim. hayır hiçbir eğitim almadım. YouTube bakarak öğrendim. Kısa sürede öğreniliyor zaten. Malzemelerimi trendyoldan alıyorum hepsi bir kutu içinde geliyor zaten. Mozaik taşlardan yapılıyo☺️
Orenda_ Elayberosmom Bir kahvem var müzik eşliğinde bir de arada derede bir gezmeye çıkarsam bana yetiyor başka kendim için yaptığım birşey yok 💫
gizem231217 Elayberosmom bu aralar en büyük hobim nefes alabilmek. 7 aylik oğlum o kadar darlıyor ki nefes aldiğima şükreder hale geldim
mematiii Elayberosmom vallaha çocuk varken hobiue zaman kalmıyorki kızımla oynamak ona birşeyler öğretmek yaptığım şeu.
Elayberosmom mematiii büyüdükçe düzene girdikçe vakitler oluyor aslınfa ama işte bende eşim evdeyken boş vakit bulabiliyorum onda da kendimi rahatlatmak için birşeyler yapmaya ihtiyacım var
ahkalbimm cattimom teşekkür ederim 😍 valla hediye edilirken çok güzel alıyorlarda parayla almıyorlar ya maalesef. 😂
cattimom Elayberosmom profesyonel taekwondo yapıyordum evlendikten sonra bıraktım çocuklara eğitim veriyordum gönüllü şehir değiştirince onu da bırakmak zorunda kaldım takı yapardım onu da bıraktım sanırım benim artık hobim yok 😄