Elayberosmom merve171214 söylediklerinize bende bakacağım. Nerden sipariş verdiniz? Bir de hangi tür kitaplar okuyorsunuz? ☺️
merve171214 Elayberosmom hepsinurada yurtdışı bölümünden, amazon ve temudan sipariş verdim kitap olarakta kişisel gelişim ve anne bebek kitapları okuyorum 😊
Elayberosmom diapmelka dışarı her zaman çıkılmıyor bebeyle maalesef 😁 benm ki 14 aylık dışarda vakit geçirme süremiz çok kısıtlı hala 🤪
diapmelka Elayberosmom benimki 4 aylık henüz 😅 zaten 4 aydır da herhangi bir hobimi yapabildiğim söylenemez😂 dışarısı desen yemeğe restorana gitmeye bile çekiniyoruz hala😂 durmadı mı durmuyor
Elayberosmom AlinaEmreHan1 yani sayılır tabi ki bizim bahsettiklerimiz daha çok bize bir şeyler katabilecek hobiler 😂😂
suheyla92 Elayberosmom bebegim henuz kucuk o yuzden tek eglencem dizi izlemek ik gune bi de yanima yanci bulup bebemi alip yakinimda bi acik hava avm gibi kucuk bi yer var oraya gitmek
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elayberosmom YouTube de videoları var bakıp yapabilirsiniz benimde elim asla tığ tutmaz normalde 😁
ahkalbimm kaderbilge aslında çok kolay. Ona uygun kumaşlar oluyor. İnternetten bakarsanız öğrenebilirsiniz ben İnternetten öğrendim. Sonrada alışılıyor.
Fundish Elayberosmom online bendir dersi alıyordum 6 ay sürdü . 6 aylık oluyor zaten kendimin bu konuda yeteniğim oldugunu bilmiyordum . İnstagramsan gurselkocalofficial a bakabilirsiniz
BENOYLEUYGUNGORDUMM Elayberosmom doğumdan önce tek hobim tablo yapmaktı. Yaparken resmen deşarj oluyordum. Doğumdan sonra elime alacak fırsatım dahi olmadı. Çok özledim
Elayberosmom BENOYLEUYGUNGORDUMM aa ne kadar beceriklisiniz🥰 birkaç tane yaptığınız tabloyu ekler misiniz🥰
BENOYLEUYGUNGORDUMM Elayberosmom Tabi evde değilim resimleri yok ama videodan ekran aldıö sizin için ama daha çok var. Bir de yapıp hediye ettiklerim var
cokbilmismom Elayberosmom ben Punch yapıyorum tam bir terapi, gerçi ben hobimi işe çevirdim doğum vs ara verdim ama yine başladım şimdi yavaş yavaş yapmaya hem kafam dağılıyor hemde bana mutluluk veriyor😂