Diiiiidemm ahk_deniz Evet bi ara yaptı unuttu sonra başladıgında yapma diyorum içeriye itiyorum ama tekrar geriye cıkartıyor nasıl unutur bu tikse yaklasık 1 aydır boyle
ahk_deniz Diiiiidemm tepkisiz kalarak biz müdahale ettikce yapıyorlar oyun sanıyorlar burnuna elini sokmayı öğrendi bizimki yapma dedikçe elini çektikce daha fazla yapıyor şimdi hiç tepki göstermiyorum gün boyu yapmıyor onu babası eve gelince direk yapıyor o da gülüyor dhaa fazla yapıyor
Diiiiidemm Esraprm bunu bebekken bir seyleri yapamadıgında alamadıgında yapıyordu sonra dili komple cıktı endişeleniyorum bende herkes diyor bunun dili neden dısarıda, yolda yürürken çocuklar gördüğünde onlarda dil çıkartıyor çok sinir bozucu
Minikkoalam0404 Diiiiidemm bizimkide öyleydi hiç tepki vermedim bence dillerini keşfettikleri için yapıyorlar tepki vermezseniz 1 aya falan unutur benimki öyle oldu 😀
Diiiiidemm ahk_deniz İnsallah unutur gercekten cok sinir bozucu ara ara yapsa bile bu kadar takmam diyorum dilin yorulmadı mı bi akrabamız nefes alamıyor mu ondan mı dedi daha cok panik oldum
Diiiiidemm Eksijelibon artık daha az çıkartıyor ama hiç bir cozum bulamadım dişleri çıktıkça daha cok azalıyor ya diş ağrısından yada sürekli bagrıyor konusmak istiyor onunla da ilgili olabilir demislerdi