Ygmr124 Kızlar balıkesire 3 4 günlüğüne tatile gitmek istiyorum kızım 5 aylık o yüzden şuanlık çok uzak mesafelere gitmek yerine yakın yer olarak balıkesiri belirledik güzel memnun kaldığınız oteller var mı
JollyBaby Bizde bu sene Balıkesir elbis otele gideceğiz bebeğim 6 aylıkken. umarım güzeldir sizinde aklınızda olsun bi bakarsınız isterseniz. Yorumlara baktım genel olarak iyiydi
Ygmr124 JollyBaby hemen bakıyorum 😊ya bir kaç gündür bakıyorum ama yorumlarda çok memnuniyet yoktu bulamadım düzgün bir yer belki dedim giden memnun kalan olursa burdan bir yazayım çok teşekkürler 🙃
JollyBaby Ygmr124 Rica ederim ne demek. Yorumlarda arama butonuna aradığınız özelliği merak ettiğiniz bir şeyi yazdığınız da çıkar karşınıza zaten. :)
JollyBaby Ygmr124 Bende beğendim. Tek sıkıntı deniz biraz soğuk oluyor diyorlar inşallah o kadar soğuk değildir. Biraz bebegimde sokmak istiyorum çünkü
Ygmr124 JollyBaby bende kızım için daha çok gitmek istiyorum inşallah çok soğuk değildir suyu seviyor bu yaz götürelim dedik
JollyBaby dayes Yazarım tabi :) geçen sene de Antalya da bir otel araştırıp gitmiştim çok memnun kaldık. O konularda biraz iyiyim herhalde inşallah bunda da umdugumuzu buluruz. En korktuğum şey dolandırılmak ayyyy🤭
dayes JollyBaby ben de çok araştırıp öyle giderim 😅 bu sene biz de Antalya’ya gittik çok beğendik ama yol bebekle biraz yordu seneye inşaallah daha yakın yerlere gidelim dedik şimdiden bakınıyorum ben de 🤭
JollyBaby Ygmr124 Bide otelde denk gelmemiz yok mu ahah😂 ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? :) Begenmenize sevindim. İnşallah memnun kalırız
JollyBaby Ygmr124 İyi dusunmussunuz benim kizce de seviyor ya ilk deneyim güzel olur inşallah heyecanliyim🥰
JollyBaby SevimliHayaletCasper Ya hayır hayır hayirrrrrrrr bunu demeseydiniz iyidi. Ah çok üzüldüm ya o kadar da buz gibi değildir herhalde diye düşünmüştüm 🥲
SevimliHayaletCasper Ygmr124 valla 4 5 kez gittik bir kez girebildim bağıra bağıra. Benimde oğlum var 2 buçuk yaşında onu soktum duramadı. Ama kızım giriyor JollyBaby
Ygmr124 JollyBaby bizimde ilk deneyim olucak bizde heycanlıyız açıkcası o yüzden güzel aile dostu olan bir yer istiyorum bak ayvalık simlarda diye bir yer bulduk şimdi orayada bak istersen aşırı güzel duruyo