ebruegehan ffffffff anne sütü almadıysa sma comfort çok iyi bi seçenek ama anne sütü de alıyorsa optipro kullanın ben öyle yaptım
susam59 Hipp kullanıyoruz memnunuz, geçen hafta golden goat denedik bize yaramadı, her gün 4 5 kez kaka yapan çocuk 3günde 1 kaka yaptı, oda huzursuz yaptı çocuğu
atlasmommm Bebelac gold kullanıyorum öneririm kabızlık gaz yapmadı zaten aptamille içeriği aynı üretimciside
ceren0660 atlasmommm ben Bebelac Gold kullandığımda afedersiniz ama oğlumun kakasının ilk çıkan kısmı daha katı ve sert oluyor daha sonradan gelen kakası ise normal kıvamlı bu neden olur acaba sma comfort kullanınca bu olmuyor kakasının tamamı normal kıvamda oluyor fakat yinede kaka yapmıyor her türlü yöntemi denedim hep zeytinyağına kulak pamuğu batırarak kakasını yaptırıyoruz fitiller duphalaclar herşey denendi nolur fikri olan anneler bir yardım etsin bana aylardır kendisi yapmıyor 5. Ayına girecek 1 . Ayın sonundan beri bu şekildeyiz
gmzgmzgmz Biz ikizlerimin birine bebelac gold birine evolvia nutripro plus kullanıştık. 15.ayda tamamen bebelac golda geçtik. Gaz problemi az kilo alımı gibi bir sorun yaşatmadı bize memnun kaldığımız bir mama oldu
atlasmommm durdane80 bende öyle duydum ve fiyat olarak da çok pahalı zaten 1 kilosu 1 hafta zor gidiyor ya
gmzgmzgmz durdane80 oğlum bebelac içmek istemedi kızımda evolvia içmedi beğenmediler ilk başta sanırım 😂o yüzden ayrı ayrı kullandık
evremo Bebelac gold ile ayda tam 1 kilo almıştı bebeğim. Ama mama asla güzel erimiyor hep topak kalıyor ben kaşıkla karıştırıyordum bazen. Aptamil ve yine Aptamil proseyneo kullandım onlarda tam istediğim gibi değildi. Şimdi Hipp organık combiotıc aldık bakalım. Bu son olur inşallah
durdane80 suheyla92 ben de onu kullanıyorum ikiz olunca sütüm de çok yok iki günde bitiyor mama maddi olarak zorladığı için açıkçası yoksa bende memnunum