usenmedimyaptimbirvelet kubra00k evet maraton bende de varda hem ağır hem kablolu hiç pratik değil maalesef
sonnenchein milav kıyaslamadım zaten bana airwrap hediye geldi onu süpürge ile değiştirsem mi bilemedim onun için sordum
ArvenMom omeresra0509 valla tr de stok yok arkadaşlarım isyanda bende ordayken çok baktım ama bulamamıştım bence dyson gelince bildirmesi için mail atın o kadar çabuk tükeniyor ki anlatamam 😂
omeresra0509 sonnenchein benim saçlarım gür ve kalın telli düzleşmiyor maalesef ama dalga güzel oluyor da ben sevmiyorum devamlı dalgalı saç
sonnenchein omeresra0509 benim saçlarım çok inatçı değil ama bilemedim çok kararsız kaldım bakalım🙂 saç kurutması nasıl peki?
omeresra0509 ArvenMom aynen ben bir kere yapmıştım geldi hemen sipariş verdim v15 di millette para çok 😂
Kalimbanne sonnenchein arkadaşım airwraptan hiç memnun değil Air strait aldı onu çok sevdi ben de airstrait kullanıyorum seviyorum 🫠
milav sonnenchein heee bilemedim hediye gelmiş ayıp olmaz mı ama ayıp olmaz derseniz de ihtiyacınıza göre hareket edin bence