Kalimbanne sonnenchein arkadaşım airwraptan hiç memnun değil Air strait aldı onu çok sevdi ben de airstrait kullanıyorum seviyorum 🫠
hilalcio Dyson v15im var eve aldığım en mantıklı şey. Bütçeniz varsa v12 ya da üstü almanızı öneririm.
kubra00k Onu bunu bilmemde ben okadar pahalı birşeyi alsam yine kalkıp benmi süpürücem yorulacağım yine.. hiçç heves etmiyorum dysna. Robot süpürgenin iyisini alacağım, ben dinlenirken o heryeri süpürür ohh mis..
sonnenchein kubra00k robotum var ama çocuklardan o da kullanmıyor sürekli toplu ev olması gerekiyor o da imkansız
kubra00k barbiee_ dimi ya dünya para verip yine kalkıp ben yorulucam. Yok ya😀 şurda çocuktan zaten yatmaya fırsat arıyorum😀
sonnenchein Eylul301023 annemde var biliyorum ama bana airwrap hediye geldi onun fiyatında v10 var onunla değişebilirim istersem ama kararsız kaldım
Evaninanasi sonnenchein saçlarınız kalın telli, kıvırcık ve elektriklenmeye müsaitse düzleşmiyor. Evet uğraşınca düzleşiyor ama gerçekten ciddi vakit istiyor ki yine de tam anlamıyla düz saçlar elde edemiyorsunuz. Biraz daha ince telli ve inatçı olmayan saçlar için uygun bir ürün. Eğer saçlarınız öyleyse düşünün bence
omeresra0509 sonnenchein benim saçlarım gür ve kalın telli düzleşmiyor maalesef ama dalga güzel oluyor da ben sevmiyorum devamlı dalgalı saç
Eylul301023 sonnenchein onlarda güzel çok güzel süpürüyor cidden bende saç seti de var ama maalesef hiç işe yaramadı 3 sene önce almıştı eşim hala duruyor olduğu yerde
Birbahargunu Dyson la temizlik çok kısa sürüyor ileri geri sürtmekle uğraşmıyorsunuz bile tek geçişte mis gibi robotla kıyaslanamaz benim xioami var robot yine bir şeyleri bırakıyor ve evin her zaman toplu engellerin olmaması gerek sıkıntı basıyor beni ama v15 le bir odada en fazla 3 dk oyalaniyorum ben