birbeyazoglanbirkarakiz Kotex kullanıyordum ama molped kesinlikle daha rahat ve hiç koku yapmıyor diyebilirim. O yüzden molpede geçtim. Sleepy bio natural de efsane onu da sevdim baya.
Nrkzy Tubatgn hepsini denedim molped kullanıyorum önceden kotex kullanıyordum ama hışırdıyor yürürken ama kotex natural modeli güzel o hışırdamıyor.Molped hem rahat pamuklu hemde hışırdamıyor
-Azize123 Tubatgn aym nin bitkisel pedini kullanıyorum hemde adetten önce taktiginizda ağrı bile aliyo isteyen mesaj atabilir
-Azize123 Tubatgn aym nin bitkisel pedini kullanıyorum hemde adetten önce taktiginizda ağrı bile aliyo isteyen mesaj atabilir
suheyla92 Tubatgn orkidden başkasıyla rahat edemiyorum hep ortada toplaniyorlar molped de guzel baska bikac marka denemistim hep ortada toplandilar. Sleepy ecologic günlük ped denemistim cok kotu hem yapiskani çıkıyor hem de hemen pamuklanip ortaya toplaniyor
urascevahir Busegr ben de beije deneme paket aldım. Yok hissi güzel ama çamaşırlarıma yapışkanı yapışıyor kendisi de yapışıyor bazen plastik gibi. Diğer pedlerde böyle bir şey olmuyor
Busegr urascevahir hiç yaşamadığım bir problem yorum yapamicam 3 yıldır kullanıyorum daha sağlıklı buluyorum 🤷🏼♀️
cemilolabilirmi Tubatgn pamuc.co. tesadüfen çıktığında denemiştim bayıldım. Çok memnumum. Atık üretmiyorum, hem çevremi koruyorum hem de hastalıklardan korunuyorum pamuklu tertemiz
berra_berra RedFlower_ canım bak bende öyle sürekli enfeksiyonum mantar falan oluyodum tiens pedi bir harika kulan pişman olmasın emin ol bende senin gibiydim tiense üye oldum sırf ped almak için üye olunca uyguna geliyo çünkü ❤️