tantuniayrangerisiyalan Tubatgn En iyisini de kullandım ama ennn rahat ettiğim şokun dandiri bktan olanı 😂👌🏼
Deletedmom_223 balinayakafaatanhamsi kenarını kesiyorum takıyorum.Sabitleme felan yok duruyor .Benim ilk doğumumdan sonra ilk 3 gün hep yoğun gelir o yüzden mecbur kullanıyorum.
HeeSenCokBiliyon Niloyailetospik bimin pedi eskiden çok güzeldi şu an aşırı bozşuk toplanıyor hep berbat bir şey yapmışlar
aysegul_my Tubatgn kotex rahatlığıni hepsine tek geçerim çok marka kullandim ya pişik yapti ya koku ypti ama kotex yıllardır aynı konforda
birbeyazoglanbirkarakiz Kotex kullanıyordum ama molped kesinlikle daha rahat ve hiç koku yapmıyor diyebilirim. O yüzden molpede geçtim. Sleepy bio natural de efsane onu da sevdim baya.
Nrkzy Tubatgn hepsini denedim molped kullanıyorum önceden kotex kullanıyordum ama hışırdıyor yürürken ama kotex natural modeli güzel o hışırdamıyor.Molped hem rahat pamuklu hemde hışırdamıyor
-Azize123 Tubatgn aym nin bitkisel pedini kullanıyorum hemde adetten önce taktiginizda ağrı bile aliyo isteyen mesaj atabilir