kirikkalp Suriyeli bir pislik 5 yaşında ki çocuğa tecavüz etmiş Kayseri de.. Kayseri ayaklanmış artık bunları istemiyoruz ülkemiz de yeter ama ya.. Bide der ki onlar bizim kardeşimiz al gör kardeşi cumhurbaşkan..
Unicorn67 kirikkalp Allah bildiği gibi yapsın normalde din dil ırk ayrımı yapmam ama nedense onları görünce bir tiksiniyorum
Fusunf kirikkalp adam bilemezdi ki o iyi niyetinden dolayı amaa bende istemiyorum Suriye’leri asla yazıklar olsun gerçekten nasıl o gÖzle bakar sapık aşırı sinirlendim bu haberi az önce gördüm
suheyla92 kirikkalp boyle boyle her yer karisacak evet ben de istemiyorum ama olan yine masum cocuklara olacak…
kirikkalp ZeynepOzcan gerçekten savaşta çıkarsa bunlar yüzünden çıkacak bakın da görün hala onları tutuyor şaka gibi..
LavininAnnesii Fusunf adam bilemezdi ki o iyi niyetinden dolayı Aynen. Tıpkı Fetullah Gülen dönemindeki gibi “Kandırıldık” der yakında Yersen
NewMomm1 Fusunf adam bilemezdi ki o iyi niyetinden dolayı Hadi bilemedi ülkeye doldurdu ee be kardeşim yıllarca iç içeyiz neler gördük kaçıncı olay bu hala göndermeyeceğim diyor. Allah aşkına bu zihniyetlerle bu haldeyiz zaten.
Rwerdst Fusunf canım bilmeyecek bir şry yok. Avrupa tüm iyileri aldı. Pisliği arsızı namussuzu bize kaldı.
Beyninizikullanmakucretsizdir Bunları göndermek için daha kaç masumun canı yanması gerekiyor neyi bekliyorlar yaa 🤬
kirikkalp Beyninizikullanmakucretsizdir Allahım sen bizi koru yarabbim Allahım sen sonumuzu hayır et artık ayaklanmamız lazım gerçekten sonumuz yok
SeverusSnape kirikkalp babasının hayrına alınmadı hiçbiri ülkeye, vatandaşlık boşuna verilmedi. Para = çokomel ilişkisi. Vatandaşlık = oy.
Beyninizikullanmakucretsizdir kirikkalp güzelim ülkemizin içine s.çtılar, sebep olanları Allah bildiği gibi yapsın İnşallah 😐
SeverusSnape kirikkalp yani bu savaş birilerinin ekmeğine çok güzel yağ sürdü. Bir koyun sürüsü gibi girdiler ülkeye, mevcut sürüye eklenerek.