kubra9595 Rbysf sleepy denemelisin bidaha degistirmem bende sanirim indirimde diye almistim molfix pisman oldum baya var daha 🤦♀️
Angels Ogzkgn ben molfix kullanyorum memnunum ilk oglumda canbebe kullandım canbebeden de memnun kalmstm
Bzdemirr Ogzkgn molfix külot bez kullanıyorum aşırı memnunum. Baby me, prima, sleepy, goon bu markaları denedim memnun kalmadım. Belki bez numaran küçüktür o yüzden de sızdırma yapabilir canım bi numara büyük almayı dene
Eminef Ogzkgn canım oğlum 17 aylık doğduğundan beri prima kullanıyorum gün bpyu ve geceleri çok sık su içmesine rağmen hiç taşma sızma yaşamadık. Erkek çocuklarında genlede taşma bezi bağlarken bebeğin pipisi yukarı doğru kaldığında sızdırıyo diye biliyorum. Ona dikkat et helkide farkında olmadan o şekildeyken bağlıyosundır. Gerçi biliyosundur belki ama aklıma bu ihtimal geldi
Eyluladam Ogzkgn sleeppy kullanıyorum bebeğim 50 günlük gece 11.5 ta takıyorum sabah 6-7 ye kadar sıkıntı olmuyor. Gece bez değiştirmeyi bıraktım çünkü. Ben memnunum ve hiç bez markası değiştirmedim pişik de hiç olmadı.
Obenimmelegim En güzeli bimin bezi 1 defa bile pişik olmadı kızım slepyyden bimin bezine geçtik çok memnunum
MuhammedAmine Ogzkgn hayret benim oğlum 1 yaşında istemeye istemeye prima ya geçim tek sızdırmayan o diye bende hepsini denedim üstü ıslanıyordu