Ogzkgn Merhabalar bezde e bebek baby me kullanıyordum sürekli sızdırıyor Prima aldım aynı şekilde oldu sabah kalkınca oğlumun beli çiş oluyor yardımcı olur musunuz lutfeeennn😰
Zeynepnisa Ogzkgn migrosun bezini tavsiye ederim. Instagram sayfasinda mühendisin oğlu var butun bezlerin içeriklerini araştırdı ve minies yıldızlar listesine girdi. Gece 12 de takıyorum sabah 9a 10 a kadar duruyor hic bir sekilde sızdırmadı ve bez dolu oluyor baya
Deletedmom781 Ogzkgn evet bende migrosun bezini kullaniyorm oglum kucuk diye belinde bosluk kaliyor bazen o sekilde tasiyor 2200 gr oldgu icin. Onun haricindr gayrt iyi cok dolu olsa dahi tasmadi hic pisikte yapmadi. Gerci korumak icin desitin kullaniyorm
Ogzkgn Deletedmom781 onu duymamistim Molfix diyor cevremdekiler bakalım küçük mü acaba 4 nnumaraya mi geçsem bilemiyorum ben kiloya göre alıyordum normalde sanırsam göbeğin üstüne gelecekmiş bez🤔
Deletedmom781 Ogzkgn minies diye hir bez muhendisoglunun sayfasinda gormustum molfix de iyi imis ama ben bikac yorumu gormustm bezin icinden tas ve kil cikmis o beni itti yoksa bende molfix alicktm
Rbysf Ogzkgn ben simdi molfix 3 numara kullanıyorum bi kac sefer sizdirma yapti begeniyordum ama bilmiyorum takio edicegim yinede
Nekwam Ogzkgn aynen oylekucuk geliyordur. Bez kiloya gore alinmas her bebek farklidir. Eğer bebegin kucukse gecede değişmen gerekir Bir de bacaklari kalinsa bir numara büyük bez kullanmalisin
Ebruko Molfix kullanıyorum. Cırt cırtlı kullaniyodum şimdi külot beze geçtik ikisinden de memnun kaldım. Bezi çok aşırı dolmadikca sabah kadar değiştirmesemde hiç taşmıyo.
kubra9595 Ben kizim dogdugundan beri 3 tane bez kullandim biri sleepy natural biri molfix biride bimin kendi bezi arasinda en iyisi sleepy cikti ne tasma oldu kakasinda nede cisi cikti gercekden cok memnunum suan molfix var en son bunu aldim icin 3 numara aldim çiside tasiyor bazen kakasida oyle her zaman olmasada ama sleepy dolu olmasina ragmen hic tasmadi elimdeki molfix bitsin gene alcam suan 3 aylik kizim 6.500 grm
Rbysf kubra9595 ayni sekilde canim 3 numara kullaniyorum molfix tasma sizdirma felan yaptı bitince bende değiştirebilirim
Tosbigim Ogzkgn sleepy de kullandım bim bezinide molfixte.. en beğendiğim sleepy oldu.. bitsin bi primayı da deneyeceğiz
Ogzkgn Rbysf bebek kaç kilo kaç aylık ya benimki 7 kiloya yakın 3 numara kullanıyorum 4 aylık ama Molfix i 4 numarasını deniycem sanırsam
kubra9595 Rbysf sleepy denemelisin bidaha degistirmem bende sanirim indirimde diye almistim molfix pisman oldum baya var daha 🤦♀️
Ogzkgn Nekwam Ya çiş yapınca bez aşağı doğru iniyo sanırsam yukarıda sızdırma yapiyo gece emzirip yatırıyorum sabaha karşı yapıyor sanırsam kıyafet her gün çiş oluyo dayanmiyo gerçekten
Minikcivcivim Ogzkgn 1yıldır prima premium ve son zamanlarda da dönüşümlü aktif bebek kullanıyorum daha 1kere çiş sızdırmadı. Noyu yükseltseniz belki çözüm olur belini daha güzel sarar bez.