Esraprm Merhaba kızlar. 15 aylığız. Normalde 2 uyku yapıyorduk ama bugün tek uyku gidiyoruz. Yardımınıza ihtiyacım var. Sabah 8′de kalktı ve 13.00′da uyudu. 16.00′da kalktı. Gece uykusu olarak saat kaçta uyutmam gerek? Nasıl düzen kurmalıyım?
denizdgr Esraprm şimdi bnm kızım da 15 ay 1 haftaya 16 ay oluyo bizim düzenimiz şöyle, 9 9.30 da uyur 8 gibi kalkar 12 12.30 gibi uyur 2 bazen 3 saat kadar yatar sonra aynı 9 9.30 uyur cnm 14 ay aylikdan beri tek uyku gidiyoz
melegim71 Esraprm suan ayni sizin cocugunuz gibi yatiyor 12 3 bucuk 4 yapiyor kizim 9 yatis yaptiriyorum tek uykuya gectik geceli boyle gecmeden oncede 9da yatirirdim ben zaten 34 aylik suan
Yarim_Kilo_Kiyma Esraprm 13′den 16′ya kadar çok uyumuş akşam kaçta yatıyor ki Yani çoçuk dediğin 21.00 gibi yatmalı ki horman salgılasın
Esraprm denizdgr ay uyutmayı denedim ama öğleni bulduk. Direndi de direndi. Normalde haftaiçi işe gideceğim için sabah 7′de uyandırırdım emzirip gitmek için. Şimdi emzirmeden mi gideceğim nasıl yapacağım bilmiyorum
Esraprm melegim71 ay çok iyi maşallah. Ya bize doktorumuz da dedi artık tek uyku deneyin öyle yapsın diye ama bizimkini uykulardan kaldırır dururdum ben. Ellemesem uyurdu yani. Geceleri de sıkıntımız yoktu. Şimdi böyle nasıl olacağız bilmiyorum.
Esraprm melegim71 2 uykuda iyiydik. Bi uzun zaman sonra dün gece uyandı. Gündüzleri de ellemesek bazen uyuyacak. Doktorumuz da tek uyku diyor ama çocuğum da başka belirti yok bugün ilk defa böyle oldu bende anlamadım napacağımı şaşırdım
Yarim_Kilo_Kiyma Esraprm Şimdi şöyle 4 kalktı ise gece uykusuna kaçta geçti? Önemli olan. Gece uykusu daha uzun olduğu için yorulması ve uyku aralığının uzun olması gerekiyor.
melegim71 Esraprm valla akisna birak her cocuk bir degilki biz 2 yasina kadar gunduz 2 uyku yapardik misak
melegim71 Esraprm aynen cocuk istedigi kadar uyur gece uykusu aksamiyorsa sadece ismdi hic uyumayan cocukta var tekte var ikide var hepsinin ihtiyaclari farklidir bence
Yarim_Kilo_Kiyma Esraprm 16.00 kalkmış ya hanımefendi çoçuğunuz diyorum Siz akşam uykusu için saat kaçta yatıracaksınız diyorum.