cattimom Mnbj123 benim bebiş olsa olsa 7 kilodur şimdi desteksiz oturamıyor 4,5 aylık 9-36kg oto koltuğu alsam acaba kullanabilir miyim diyorum bir de yatış pozisyonu alıyor mu olduk dönebiliyor mu 360derece
Sedaaa55 cattimom elele marka aldık çok memnun kaldık ama oturmaya başlayınca aldık biz çünki oto koltukları öyle reklamlardakiler gibi yatış pozisyonu olmuyor malesef ön koltuk ve kapıdan dolayı tam yatıramıyorsunuz o yüzden oturmaya başlayınca almıştık
plajterligi cattimom kraft 360 var bizde kademeleri çok kötü Kraft için tek tavsiyem yatış pozisyonlarına dikkat etmeniz, mağazada görme şansınız varsa kendiniz kademelerini deneyerek almanızı öneririm
cattimom plajterligi teşekkür ederim evet yoykoyu bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun diğerlerini gözlemleme şansım olmadı en müsait zamanda mağazalara gidip bakacağım işin kötü tarafı en yakın mağazalar Ankara’da bulunduğum şehirde doğru düzgün çorap bile satılmıyor 😄
Happybaby06 plajterligi kraft royal aldım aşırı memnunum çok güzel yatiyor bebekler için özel baslik var
plajterligi cattimom yaa öyle mi 😳bende bi sene Ankara’da yaşadım ve bebek alışverişimle doğumum o seneye denk geldi ☺️Ankara’da çukurambar BabyMall var büyük ve tek seferde bütün ihtiyaçlar için alışveriş imkanı sunuyor eşimin ofisinin yanındaydı büyük malzemelerin hepsini ordan almıştık, fiyat olarak e bebekten bi tık farklı ama marka olarak daha geniş imkanı var, AVM’ler dışında e bebek mağazasına hiç gitmedim ve hep küçüktü mağazaları
Acemi-annee Ben de kanz hummer markasının oto koltuğunu öneririm. Gerçekten çok sağlam, üç kademeli . 360 derece dönme özelliği olan, isofixli. Bebek pedi de var. Bir bakın, şu an Hepsiburada da indirimli.
Aydakisiyahkedi cattimom Huggy capsule-rotate Kanz-hummer Arasında kaldım kanz tercih ettim 360 derece dönüyor benim için yeterli
aycavera Mnbj123 biz de bunu aldık bebeğim 6.5 kilo ama desteksiz oturuyor kullansak problem olmaz heralde ya daha kurmadık da