sedaozan 079aslankuzusu bizde aynı durumdayız 1 haftadır. Çocuğum eridi resmen ishalden. Bize dizanteri teşhisi kondu. Reflor içiyor mu kızınız bilmiyorum ama benim oğlum içmedi toz olduğu için kattığım herşeyim tadını etkiledi. Zaten ağzına bir şey sürmüyor o yüzden myflor damla aldık onu kullanıyoruz.
Gamzosgamzos 079aslankuzusu geçmiş olsun ishal için ilaç vermediler mi bu salgın ilaçsız geçmiyor 🤦 büyük kızıma nidazol küçük kızıma flagyl adında ilaç verdiler çok şükür ilaçlar biraz topladı bizde probiyotik olarak myflor kullanıyoruz damla olduğu icin icirmede bir sorun yaşamadık Patates haşlaması yağsız makarna pirinç lapası yoğurt ve pirinçli yoğurt çorbası şeftali muz leblebi yedirin bol bol onlarda iyi geliyor
seymaixle Benim kızımda bağırsak enfeksiyonu geçirdi 10 gün diş sanıp doktora gitmedik eridi gözümün önünde maldır kullandık hemen isalinin önüne geçti . Şimdi probiyotik olsun diye arada veriyorum
myarenb 079aslankuzusu 1 yaşından beri her ishalinde kullandık şuan 4 yaşında şuan tam ölçek veriyorum ama küçükken ne kadar veriliyor onu hatırlamıyorum malesef
ubeydmom 079aslankuzusu benim oğlum yaklaşık 12 gün oldu amip adente virüsü dedi doktor salgın var ishal oldu ve kanlı geliyordu ishali doktor zincoplex rawflor flagyl verdi ama tam geçmedi ishali ateşi düşmemeye başladı gittik bu seferde kulak enfeksiyonu dedi bu hastalık kulağa ve göze de vuruyormuş onun içinde ekstra antibiyotik ve damla yazdı çok kötü günlerdir uyku yok mahvolduk
079aslankuzusu aysegul_my yarım ölcek ne oluyo acaba iki gndr eczaclrn hepsi farklı bsey söyluyo doktrada tekrar gidememe evime uzak domtotrda bişey söylemedi içinden cıkan sırıngayla 5ml cek dıyo buda bir corba kasıgına takabül edıyo