Mnktrtaaa Merhaba kuzularınızın uyku saatleri nasıl biz gündüzleri uyuymamaya sabahta beşte kalkmaya başladık öneriniz varmı?
happypoy Mnktrtaaa akşam 10 da uykuya geçiş yapıyoruz sabah 8 gibi kalkıyoruz tabi gece 2-3 kez kalkıyorum benimki 4 aylık gün ağarınca uyanıyor bebekler kalın bir fon perde çekin oda tamam karanlık olsun sabah olunca ben öyle yaptım
MoonCrystal Mnktrtaaa gecede sorun yok şükür mu diyim maşallah mi ama akşam uyutmak çok zor çok direniyor hiç bir yolu kabul etmez oldu kucağımda geziyor evi turluyoruz🤦🤦
boralii Mnktrtaaa 5 aylık olduk gündüz uykularımız yok gece bazen güzel uyuyor. 22:30 23:00 civarı sabah 8de kalkıyor kimi zaman gece sürekli mızmız değişik yani ben hala bu yoldan sağ Salim çıkamadım darısı başına🤣❤️
idilgokce MoonCrystal tam olarak ne kadarlık benimde ilk 2 hafta gece sorun yoktu sabah uykularında sorun oldu ya çok az uyuyordu ya da uyumuyordu. Artık gecede sürekli kalkıyor sallanmak istiyor
MoonCrystal Normalde akşam 7 de uyurdu şimdi 8 civarı oldu oda zorla yani. Çok çabalıyorum rutini bozulmasın diye
MoonCrystal idilgokce 4 ay 7 günlük tam senin bebiş ne kadarlık ? Gecede kalkarsa düşünemiyorum ya zaten akşam uykusu beni perişan yetiyor vücudum ağrıyor
idilgokce MoonCrystal benimkide 4 ay 11 günlük inşallah kalkmaz en hafif bir şekilde geçirirsiniz bu dönemi
MoonCrystal idilgokce Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🤍 sizinde güzelce uykuya dalar inşallah valla zor bir dönem bizi biz anlarız bazen yalnız bende oluyor gibi hissediyorum bir derdi mi var diye düşünüyorum halbuki gündüz gayet keyifli hanım
MoonCrystal Mnktrtaaa aslında 5 te uyandiginda tekrar uykuya geçirsen benimde 4-5 arası emmek için uyanıyor geri uyutuyorum bazen inatlasiyor ama uykusu var o yüzden dalıyor biraz sonra