aven goktugunannesii_ ictigim gece etkisini gormustum..Alın bir kac adet kullanin bestlak damla ve solgar malt kapsullerinide oneririm
eminmomss goktugunannesii_ Dediğiniz içeçek h kullanmadım bilgisi olan anneler yazar ama bestlak damla kesinlikle deneyin derim benim sütüm asla yoktu gelmiyordu kullandığım günün gecesinden itibaren sütüm taşmaya başlamıştı çok faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz
Minigim38 goktugunannesii_ bestlak damla daha etkili günde 3 kez kullanıyorsunuz. Malt içeceğin faydasını görmedim
dusgezgincisi goktugunannesii_ pek işe yaradığını görmedim ama içiyorum yinede milkin bende çok işe yaradı kullanmadığım zaman sütüm azalıyordu
birprensannesi41 goktugunannesii_ canım bestlak damla bolca su uyku ılık duş ve doktoruö Lac macun onermişti o da süper
Queensmom goktugunannesii_ bende hiçbir işe yaramamıştı canım civilin malt içeceğini de kullandım hatta ama yok malesef. Bestlak ile artırdım ben de
Ardenaden Bestlk sut ypior 3 kere gunde ama bn bide gece iciyrm.ytmadn 3 4 gbidr makt iciyrm yda yatmadn gundz 2 3 gbude mal icyrm br tane