dandinikoo Kızlar gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum evde budee budee diye geziyor, öyle dedikçe anneyim ben diyorum ama bana sürekli budee diyor 🥹 böyle mi kalır ne zaman anne der banaa anne desin anniş desin istiyorum ya 🥹🥹
Minel-inannesi dandinikoo biz bunun olmasini istemedigimiz icin esimle birbirimize annesi babasi diye sesleniyoruz. Git annene git babana diyoruz. Arada sevgi sozcukleriyle hitap ettigimizde hemen aynisini soylemeye calisiyo zilli😀 babasi arada soruyo benim adım ne diye baba diyo, beni gosteripte adı ne diye soruyo anne diyo🤣🤣
pasaklisinkukuli dandinikoo 20 aylıkken adımı aöyledi benim hoşuma gidiyo can bonomonun oğlu babasına can dediği video cok hoşuma gitmişti içimden iatedim mi bilmiyom bi kaç gün sonra söylemeye başladı 😃
Zeliff dandinikoo düzelir merak etme😅 bende annemlerdeyken kızım cüyya cüyya diye dolanmaya başlamıştı arkamda🤭 onların yanında cüyya tek başımızayken anne diyordu. Sonra biraz daha dillenince “onun adı züyeyya ama o benim annem” demeye başladı.
Audanur38 dandinikoo benim oğlum anne demek yerine ilk başta Ayda demeyi öğrendi annede diyor ama daha çok Ayda diye sesleniyor çok hoşuma gidiyor aslında bişey kırıyor mesela Ayda kırdım diyor veya bişi olduğu zaman Ayda Ayda diye heyecanlı Bi şekilde koşa koşa yanıma geliyor annede diyor benim hoşuma gidiyor bilmiyorum 😂
dandinikoo irinasofia yaa 🥹 eşimin kuzeninin oğlu kreşe gidiyor hala annesine adıyla sesleniyor 🤦🏻♀️
niluna dandinikoo kızım babasına adıyla sesleniyor asla baba demez benim ismim uzun olduğu için dili tam dönmüyor anne der o yüzden sadece 😀🌸
Dilanylmaz55 dandinikoo böyle kalmaz merak etme biraz daha akli erince anne baba demeye başlıyor benim kızım şuan 5 yaşında ilk etapta oda herkese ismiyle sesleniyordu bana babasına babannesine annesine dedelerine asker arkadaşı gibi davranıyordu 🤣🤣🤣 sonra üstüne düşmedik kendiliğinden bıraktı
2kiz dandinikoo o değişiyor ya benim kızım herkese kendi sesleniyordu anneannesine bile sonradan alıştı 2 -3 yaşında falan ama onların isimle seslenmeleri çok normal çünkü en çok herkesten duydukları isminiz ozellikle ilk cocuklarda bu oluyor cunku size etrafta anne diye seslenen yok onlarda haliyle adinizi ezberliyorlar
Lolik dandinikoo iyi ismini söylüyormuş benim ki beni uyuz etmek için abla abla diyor tepki vermezsem teyze diyor 😂😂😂 21 aylık
Feyzosumunannesi dandinikoo 2 yaşına girince düzeldi. Asla anne demiyordu hep ismim ile sesleniyordu.. Eşime de kocam yada asko diyordu smdi kocamı unuttu aşkım asko babacım diyor artık aklına ne gelirse😄