NatashaRomanoff E-Bebek ana sayfasında var. Anneler dikkatinize. Belirtilen tarihlerde duyurulan ürünlerden alan varsa kullanılsa dahi iade alacaklarını duyurmuşlar. Dikkatinize. 🚨🚨🚨
NatashaRomanoff NatashaRomanoff görenler görmeyenleri etiketlesin. Tarih aralığını 2022 yılından itibaren yapmışlar. Alanlar varsa koşulsuz iade alıyorlar.
NatashaRomanoff NatashaRomanoff 30 Ağustos’a kadar herhangi bir E-Bebek mağazasına iade edebiliyorsunuz.
NatashaRomanoff usenmedimyaptimbirvelet Alan vardır mutlaka 😅 ekrana duyuru gelince ekran alıp burada paylaştım hemen. Bu tür konuları tüm anneler en net bu uygulamada duyuyoruz çünkü. Tarih aralığı da bayağı geniş. Kesin vardır yani burada almış kullanmış olan.
usenmedimyaptimbirvelet NatashaRomanoff evet teşekkürler🫶🏻 bende de var arkadaşım almış ama bir kere bile giydirmedim maalesef 🥲 öğrendiğimizde iyi oldu
bikupakahvee NatashaRomanoff ben aldım acaba nası iade edebilirim numaramdan mı bakarlar aldığıma hani fişi falan kalmadı elimde
NatashaRomanoff bikupakahvee açıklamada yazıyor zaten ayakkabıyı götürmeniz yeterli. 28.11.2022-29.01.2024 tarihleri arasında yaptıysanız alışverişi herhangi bir mağazadan iade veriliyormuş.
NatashaRomanoff usenmedimyaptimbirvelet zaten tedarikçisi varmış ondan alıyormuş baksanıza. Tedarikçiyle anlaşmayı da bozduk demişler 😅 Varya bi kimyagere falan denk gelip mahkemelik oldularsa ondan duyurmuşlardır E-Bebek’te bozuyor artık eskisi gibi değil. Tarih 2 sene öncesi çünkü. Sizde götürün fiş yok diyin yerine başka bir şey alırsınız. Hediye de gelse sonuçta elinizde bu ürün var.
usenmedimyaptimbirvelet NatashaRomanoff çok mantıklı evet götürmek gerek bunun fiyatı ne kadardır acaba? 500 falan var mı
NatashaRomanoff usenmedimyaptimbirvelet valla fiyatını bilemiyorum zaten ürünü hem mağaza raflarından hem onlinedan kaldırdıklarını söylemişler. Muhtemelen fiyata ulaşılmaz şu an ama alan anneler o tarihlerde ne kadara aldığını yazarsa burada bir ağız birliği edilmiş olur en azından mağazaya gidince şu kadara almıştım denilebilir. Ki mağaza da herkese farklı fiyat vermez zaten bellidir. Hediye geldi ama bu duyuruyu duydum derseniz atıyorum bu ürün 100 liraydı demezler. Denginde bir ürüne yönlendirirler.
usenmedimyaptimbirvelet NatashaRomanoff sordum arkadaşa artık,ama benim bebeğim 6 aylıkken falan almıştı üstünden 10 ay geçti. Merak ettim bakalım
NatashaRomanoff Biz3kisiyiz_ valla benim ahımı almış olabilirler 😁 Hisse almıştım düşmeye başladı o kadarda güvenmiştim E-Bebek’e zarar ettirdi beni 🤓
NatashaRomanoff usenmedimyaptimbirvelet 10 ay olduysa belirtilen tarih aralığındasınız zaten. 28 Kasım 2022 29 Ocak 2024 Bu tarihler arasında yapılan alışverişleri çağırmışlar. Bayağı uzun bir tarih aralığı. Giyen giydi tabi bunun inşallah sağlık açısından sıkıntısı olmaz. Normalden fazla krom tespit edildiği için böyle bir duyuru yapmışlar. Krom sonuçta kanserojen bir madde. Allah korusun yani sonuçları kötü olmasın.
Poly-ana NatashaRomanoff Biz oğluma geçen sene doğum günü için almıştık bundan sonra oğlumun kostümünü gönderdiğim kişiye hediye etmiştim ayakkabıları da umarım alan anne görür