hbc 2bebekliannee Dagi Dagi dagi ☺️ size çözüm sunabilir mi bilmiyorum ama incelemenizi tavsiye ederim. Kaliteli ve rahat sütyen leri var
bic Kopçasız sporcu atleti tarzında giyebilirseniz ben trendyoldan aldım çok rahat ettim. Satıcısı mistirik. Kalın askılı toparlayıcı pedli sütyen olarak geçiyor. Fiyatıda uygun şuan 278 tl
-_-hUysUzvetatlikadin 2bebekliannee öneri iyiydi ama kaliteyi bozduğu gibi fiyatları şişirmiş emzirme südyebi olarak e bebekte de vardı o da fena değil
-_-hUysUzvetatlikadin 2bebekliannee kaliteyi çok bozdular inan bak çeyizimdekiler yeni gibi hala kullanıyorum ama hamilelik zamanında aldıklarım bir iki yıl içinde çöp oldu ama suwende öneren var denemek lazım
2bebekliannee -_-hUysUzvetatlikadin evet evet. Yıkarken kıvrılıyor ve öyle kalıyor. Kullanımı rahat güzel ama kalitesi düşürdüler dediğin gibi.
Parpaali 2bebekliannee Penti’ye girdim dün. Sütyenler 500 ₺’ydi. Benim aldığım modelde öyle olabilir tabii. Ben beyaz sütyen ihtiyacım olduğundan ve o an Penti olduğundan oradan aldım. Lotus model, bakabilirsiniz. Oysho tercih ediyorum hep.