Winner Kızlar çocuk şampuanı önerisi alabilir miyim temiz içerikli ve gözyakmayan. Dalın hariç aşırı göz yakıyo çünkü
livanurvealpinannesi61 defnevedoruk ecowell bende kullandım aşırı göz yakıyor beğenmedim hiç 2 kutu kullandım bitince ıva naturaya geçtim ecowell den çok daha iyi. Ecowell saçlarını keçe gibi yaptı kızımın
yasmiiina saçına ecowell vücuduna bioderma kullanıyorum. Ecowell egzamasını çoğaltınca bıraktım vücudu için
usenmedimyaptimbirvelet bisenakillisinzaten evet canım, benim oğlum az saçlı doğdu sonra döküldü kel oldu resmen onu kullanınca uzadı, bağlıyorum şimdi 🥹
tultanhanim elisa2705 hepsiburada dan alıyorum ben İndirim takip ediyorum ve stok yapıyorum genelde Bayram öncesi ebebek te 2.si %50 indirim vardı çok iyiydi ama elimde olduğu için almadım
bisenakillisinzaten usenmedimyaptimbirvelet benim kızlarımın çok ince ve az ya hiç bana cekmemisler bende kullanmak istiyorum inşallah ise yarar
caylavyu Winner Uzun zamandır mustela kullanıyoruz çok memnunum. Dalin göz yakmasından ziyade içeriği de temiz değil malesef..
SevimliHayaletCasper defnevedoruk kızımın saçları çok gür bide uzun da o yüzden soruyorum her şampuanı kullanamıyoruz teşekkür ederim