zehra1998 Esoz1110 görsel sanatlarda çok iyiyim tablolar, yaparım ebrudur yağlı boyadır kara kalemdir Şarkı söylerim sesimde çok güzeldir eskiden bir tv kanalında solisttim, ☺
MiracAlpinveUmutunAnnesi AnnaKurt Temizliğe başlamadan temizlik sevmiyorum ben sıkıntı temizliğe başlamak 🤣
Biz3kisiyiz_ AnnaKurt kızımı babasıyla dışarı gönderirsem bende çok severim 😂 evde biri(!) varken sevmiyorum 😂
Tatlican bisenakillisinzaten Benimde gezmek ,salonda gezmek ,oturma odasinda gezmek,mutfakta gezmek ,banyoda gezmek😄😄yatak oda yatmak ayyy şaka bir yana gezmeyi degil uyumayı cok seviyorum
Esoz1110 zehra1998 Ne güzel ya yetenekleriniz bende tabloları severim keşke bende çizebilseydim evinizde asıyormusunuz kendi yaptıklarınızdan🙂 keşke dinleyebilsek söylediğiniz şarkıları 💐
Esoz1110 BurcuKucuk Eşiniz şanslı o zaman erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler sizdede öylemi☺️
zehra1998 Esoz1110 canım ya ne kadar kibsrsın bir ara atarım tabi ses kayıt programı var burda paylaşabiliyorsun😇 yok asmıyorum eve çünkü genel olarak duvarda birşey sevmem çok dolu dolu gelir basar beni 🤣 duvar saati bile sevmem Yaparım annem falan asar
KucukPandisko2 Esoz1110 İçerik üretmek en büyük hobimdir😂 Yürüyüş yapmak Bir ara yoga yapıyordum ama kızım durmuyor düzensiz o yüzden Bir çok hobim var ama hiç birisine de yetişemiyorum çünkü bir yaşındayız😂
maygirl Esoz1110 tuwal resim yapmai sewiorum gece bos zamaninda 1 2 saatimi ayiriyorum bitrmek istedklerime..yaz geldi şuan yüzme delisi ben kışa kadar mola veririm gbi..ve plates hoby idi smdi gunlik rutine döndü.