beyzzsenturkk_ nerden nasıl ulasım sağlayabilirim memnun kaldığınızı herhangi biri var mı ya da iyi bir psikolog falan atın üzerime🫣
burilet beyzzsenturkk_ bazı belediyeşerin aile sağlığı merkezleri oluyor onlarda evlilik terapistleri oluyor ücretsiz belediyenizi arayıp öğrenebilirsiniz
traineemom beyzzsenturkk_ e devlet üzerinden başvuru yapıp evlilik terapistinden ücretsiz yararlanabilirsiniz. Bizzat aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı hemde, güvenilir biz ilgilerini beğendik eşim devam etmek istemedi orası ayrı
Anatotales beyzzsenturkk_ online veriyor mu bilmiyorum pandemide veriyordu ama Feza Arkun hocam candır. Ankarada kendisi birde antalya Ahmet Türker
Alya-Sena beyzzsenturkk_ sizde yanls hatirlamiyosam pendikde oturuyodunuz. Belediyenin psikolog evlilik terapistleri var belediyeyi arayip randevu alablirsiniz.Ben psk gitmstm memnun kaldim.
yumuklusucurta_ Biz gittik iki seans. Az da olsa faydasını gördük. Şimdi yaz tatili sebebiyle ara verdik ama dönüşte tekrar bir iki seans daha almayı düşünüyoruz. İstanbul Avrupa yakası
basakhanim34 yumuklusucurta_ seansta neler soruyorlar sadece sizi mi dinliyorlar yoksa tavsiye var mı
Selimselim Anatotales Merhaba. Siz Feza Hanımdam destek aldınız mı acaba nerden tanıyorsunuz kendisini
burilet kirikkalp nerde oturuyorsanız oturdugunuz belediyenin numarasını arayıp ordan bilgi alabilirsiniz aile terapisi için deyin
AgentMom beyzzsenturkk_ Avrupa yakası olsa Bahçelievler de tin psikoloji danışmanlık önerirdim o tarafta maalesef bilmiyorum
begoasu beyzzsenturkk_ merhaba nerede yasiyorsunuz? Iki kisinin ismini verebilirim, cok profesyonel ikisi de
yumuklusucurta_ basakhanim34 konuşuyorsun. Asla yargılama yok. Olaylara çok farklı açılardan bakıliyor. Soru sizi ve olayları dinlemek için soruluyor.