Tomris61 giz__ Hindistan cevizi yağı, ceviz, avokado, tahin gibi sağlıklı yağları ara öğünlere eklerseniz güzel kilo alır ama tabi önce alerjisi var mı denemelisiniz
zencizeytin giz__ aklıma alerji ihtimali geldi. İştahsız olan bebeklerin ya da kilo alımı duran bebeklerin takibini yaparken genelde alerjiden şüphe duyuluyor. Huzursuz mu bebeğiniz?
giz__ zencizeytin çok fark yaratan bir huzursuzluğu yok şu anda alerji durumunu haftaya doktorla konuşacağım bu aralar ishal durumu da var biraz ben de şüphelendim
1pekmom_ giz__ çorba başlayabilirsin istersen, tarhana, yoğurt çorbası gibi içine ilik suyu koyabilirsin vitamin olur
giz__ 1pekmom_ tarhana 6. Ayda biraz ağır gelir gibi hissediyorum neden bilmiyorum içi çok karışık ya ondan galiba 😂 bir de ben çorba içince doymuyorum çocuk da çorbayla kilo almaz gibi geliyor ama galiba yapmam lazım 😂
giz__ ilkimnk anladım ama bizim kilo sorunumuz olduğu için doktorumuzun tavsiyesi ile 5. Ayda ek gıda için tadımlara başladık bir aydır tadım yapıyoruz bu ay itibari ile de artık azar azar öğün şeklinde vermeye başlayacağım onun için kilo yapan şeylerden öneri istedim.
ilkimnk giz__ kusura bakmayın 5 aylık başladığınızı bilmiyordum çok geçmiş olsun inşallah kilosuyla birlikte baş çevresi de büyür
zencizeytin giz__ aynı durum arkadaşımın başına da geldi bebeğinin bıngıldagi çok erkek kapandı ve kilo alımı çok yavaş meğer alerjisi varmış. Ve bebeğini sürekli yan yatirdi ben o yüzden kapandığını düşünüyorum. Siz de mi sürekli yan yatirdiniz acaba ?
giz__ ysmnabd evet aptamil veriyorum çok içmiyor ama içinebildiğim kadar veriyorum kilo yapmadı hiç fark olmadı
zeynepgevil giz__ irmik muz hurma patates püresi bunlardan verebilirsin mama olarakta aptamil en iyi kilo aldıran mama zeytinyağı koyarsan kabızda olmaz hem
nurftma @giz__ evet veriliyor ben 6.aydan itibaren kullandım bebeğimde çok sevdi muhallebilerine koyuyordum öncesinde. Şimdi suyla karıştırıp içecek bile veriyorum
nurftma @ugrakyagiz Bünye meselesi tabi bazısı da. Her bebek bir değil kimi daha zayıf kimi daha toplu genetikle ilgili. Doğum kilosu da önemli
aspurceg8 tonton07 çok pervasız bir soru olmuş bebeğiniz fazla bile gidiyor olabilir 4 aylık bebeğim 5600 ve gayet normal doktor değiştirin bence onu geçin bir sağlık sorunu ile çözüm arayan bir annenin postunun altına çok ayıp bu yazdığınız
giz__ zencizeytin benim bebeğimin doğumdan beri çok küçüktü. Yatırma pozisyonu çok etkilemiyor bıngıldagı benim bebeğim ili bir iki ay sırt üstü yattı kendi dönmeye başladığından beri de yüzüstü yatıyor
bussyy1710 giz__ benim oğlum da öyle almıyordu kilo hatta veriyordu desem yeridir hızlandırılmış ek gıda başladık 5.ayda toparladı sonra. Bizim alerjimiz var ondan almıyordu kilo ama