ugrakyagiz Bibebek_ aman onların kıllı bacaklarindan midemiz bulanmiyorda kilomuzdan mi utanicaz başta bende çok utanirdim şimdi gündüz vakti aman sanki hicmi görmemiş bazen temizlemesi o bile ona yaptirirm
Bibebek_ ugrakyagiz yok kuzum eşim rahatsız olmuyor ama ben rahat değilim göbeğimle barışamadım bir türlü
ugrakyagiz Banyoda hamileyken denedik olmadı şimdi yine denedik olmadı ben yatağı severim eşimde pozusyon çok ben yatar keyfime bakarım o çalışır sevisme hariç nerde denk gelirse hatta eşim biz senle kimsenin evinde kalamayiz diyor
sek_kahve usenmedimyaptimbirvelet hahajaj ay kahkaha attım buna ya 😂😂 evet gusül meselesi gerçekten engelleyici olabiliyor ama bazen insan dayanamıyor işte ahdj
ilzannliy gul2704 😅 aksiyon mu arıyorsun bacım burası olmaz peride senin yerin bi ateşlesinler. Yol kenarında, denizde, köyde, banyoda, nerede nasıl istersin 🫣 ama bebek olduktan sonra bu hayatın heyecanı meyecanı yok 🤣🤣🤣
NewMomm1 Aaaaa bu ne ormanda mormanda yazan var bebek sahil gibi bi görürsem hepinizi gündem eder paylaşırım şakır şakır haberlerde hahdjajdjahzhahd
Meleklianne Benımkı bu ara manzaraya merak saldı. En üst kattayız ev göl manzaralı sen camdan bak diyo bana 😂😂
burilet Sedabilen bebeğim kendini kasma eşinden zaman iste ve o zaman içinde kendi parmağınla vajinanı genişlet mesela tek parmağını birazını sonra prtasına kadar sonra iki parmağını aşamalı aşamalı içine sok en sonda parmagın o deliğe giriyorsa ilişkiye hazır haldesindie eşin altta sen üstteylen yavaş yavaş kendin sokmayı dene emin ol sonradan alışıyorsun
Sedabilen burilet parmağımı soktuğum zaman sanki elime et gibi birşey geliyor ve orada çok canım yanıyor
Deletedmom_115 Sedabilen bende yaşadım ilk 2 ay felan ama sonra geçti. Eşim Allah bin kez razı olsun bana çok yardımcı oldu doktora felan gitmedim. İlk gün masaj jeli yada kayganlaştırıcı ile eşiniz bi güzel okşasın sizi daha sonra parmağıyla yapsın (eğer siz yapamıyorsanız) parmağını yavaşça ileri götürmeye çalışsın sizde gözlerinizi kapatın ve çok sakin bi yerdeymiş gibi düşünün nefes alıp verin daha sonra eşiniz biraz daha ilerletsin parmağını siz baktınız çok zorlanıyorsunuz ertesi güne bırakın bugünlük bu kadar iyi deyin. Ertesi gün tekrar aynı şeyleri yapın bu kez parmağın bütününü koymayı denesin daha sonra biraz çıkarıp geri koysun yani bi günde olacak şey değil ben 2 ay felan cesaret edemedim sonra 4-5 günde yendim. Bu dediklerimi 4-5 gün yapın daha sonra penisi almayı deneyin sürekli gevşek olmaya çalış YouTubeden ses aç motivasyon sesleri dinlendirici sesler o ara eşin yapmaya çalışsın felan. Sende kasma kendini rahat ol kocan sonuçta bunlar çok özel çok güzel anlar kendini de eşini de bundan mahrum etme. Canım yanacak diye korkma, yanacak tabi ama alışacaksın sonrasında acısı hoşuna gidecek kendini rahat bırak, ben böyle böyle atlattım sende dediklerimi dene eminim faydasını görürsün
burilet Sedabilen kendini sıkarsan orası daralır kapanır kızlık zarı diye bişey yok emin ol orası açık sen parmagını soktugun zaman kendine zarargi ceremezsin
burilet Sedabilen canım bir de destek olmadan kendi başına yenmen zor olur belediyelerin aile sağlık merkezleri var ücretsiz orda evlilik terapistleri var gidip ücretsiz tedavi olabilirsin psikolog gibi ilgileniyorlar cinsel terapi alıyorsun