NaimeYilmaz gamzeomur1 Öyle maalesef. Sıcaklardan mı nedir anlamadım. 2 sene önce de tam 45 gün gecikmiştim. Geçen sene 15 gün kadar. Bu ay ne kadar olacak bilmiyorum hep de haziran ayı gibi oluyor bu. Normalde 24 günde 1 kere hiç şaşmaz.
gamzeomur1 serifelm aaa ben korkuyorum yaaa istemiyordum ama bu gidişle bende yaptıracağım beta 🤷🏻🤷🏻🤷🏻
gamzeomur1 oglumubeklerken ister istemez merak ediyoruz ne olduğunu halen olmadım 5 gün geçti 🤷🏻😢 ayy inşallah olalım Bir an önce
gamzeomur1 TheLatte ahahha hazirlikliydiniz yani herseye bende öyle ama bebiş hiç duusnmuyorken supriz olmasi korkutur beni ☺️🤷🏻
_YanakReisinAnnesii gamzeomur1 3 yöntem kullanmaya çalışıyorum çoğu zaman 😂uzun zaman düşünmüyorum bi 2. Çocuk 🤷🏻♀️
gamzeomur1 Hulya0129 yaaa Allah bağışlasın ne güzel benimde 18 aylık oğlum var azalttigim için diye düşündüm bende inşallah olurum 5 gün oldu çok teşekkür ederim papatya çayı içeceğim birazdan ,☺️🥰
serifelm gamzeomur1 biraz daha beklicem yine de olamıyorum bence ağrı giriyor arada birde bebeğim çok küçük Şuan olmamalı 😢