amaniyibe bisenakillisinzaten yok kız tanımıyorum normalde. Yorumlarını okuya okuya dikkatimi çekti jfksısos
usenmedimyaptimbirvelet Cennetkokulum___ kız bende dayımın bir tanesini sevmiyorum anneme neler etti vatan haini ölse bende gram üzülmem
Cennetkokulum___ happymuti Aaaaa o nasıl biriymiş öyle ya 😒 kaderindeki kişiye Allah sabır versin şimdiden
defneelinaa usenmedimyaptimbirvelet bide ilk torun düşün doğum hediyesi bile almadık biz gel de sev hadi 😂
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet hem oynar başlı hem titreşimli ahahahhash gece gece tövbe yarabbi linç yemekten korktuğu için herkesin fikri neyse o da öyle düşünüyor aynı konulu 2 post için çok başka konuşuyor deli galiba 🫠
Karakiz1 usenmedimyaptimbirvelet Bayram için köye gitmiştik köy evimiz kaşaba amcalar halalar tuvalet sırası bı gelmıyordu bende bahceye işemiltim babannem görmüştü kapının dıbıne bıde tutamamiştım ama beni hiç mahcup etmedi koca kızdım o zamanda yanı
usenmedimyaptimbirvelet Karakiz1 ya benimde aklıma komşumun görümcesi tuvalete gitmeye üşendiği için saksıya yaptığını söylemişti hala aklımdan çıkmıyor
delirmeceler usenmedimyaptimbirvelet eşimden habersiz yeni buzdolabı aldım parasını babamın kartından çektirdim 😂😂