prensesanesi01 prensesanesi01 daha önce girdiğim cihaz Max pro idi şehir değişikliği yaptık o yüzden bırakmak zorunda kaldım ve cihazdan aşşırı memnundum
prensesanesi01 sdtnrsvn Arasbaby5 https://www.instagram.com/uzm.est.ozgeucgen?igsh=MXFkaGQ1M2RybHZzZA== fayatlari uygun makinası Alex bı bakın isterseniz
bebeimhosgeldin prensesanesi01 ben linke giremiyorum instagram kapalı olduğu için. Gittiğiniz yerin isim ve fiyat aralığını paylaşır mısınız🫠
prensesanesi01 bebeimhosgeldin Özge üçgen gittiğim yer lazer fiyatları değişiyor kampanya yapıyorlar sürekli isterseniz numarasını verebilirim daha net anlarsınız
bebeimhosgeldin prensesanesi01 teşekkür ederim google üzerinden adresine baktım evime çok yakın yüzyüze görüşeyim🫶🏻🌱
Caglab prensesanesi01 ben seneler önce üni biter bitmez perfottaya gittim alexandrite cihazları vardı 7 seaans falan gittim tamamen bitti diyebilirim çok rahat ettim yıllarca
Caglab prensesanesi01 canım senelerdir çıkmıyor hmilelik dönemide dahil çok rahat ettim ağdadır epilasyondur öyle seylerle isim olmadı üni döneminde yaptırdım kurtuldum cok şükür kolumda cok vardı mesela hiç kalmadı bacaklarımda aynı alt üst koltuk altında tek tük ve genitalde tek tük kaldı ben aşırı memnun kaldım
prensesanesi01 OptimusPrime bende 6 Seans 6 kontrol aldım 5 bölge çok acı hissediyorum ama inşallah sonucu güzel olacak
derya0692 Perfetto güzelliğe gitmeyin kesinlikle hem paranız hem sağlığınızdan olursunuz. Ben medicalparka gitmiştim lazer bölümü olan özel hastanelere bakabilirsiniz daha guvenli