Kalimbanne sahrabalam2 hayırlısı olsun erkek olsa da çok mutlu olacaktım kız oldu yine mutlu oldum 🥰 oğlum da çok özel bir çocuk 🧿 bayılıyorum evladıma
duyguluanne Kalimbanne maşallah Allah bağışlasın ben de 11+2 de deyim doktor bakar bakmaz bir çıkıntı gördüm dedi kordon değil onu ayrı gördük dedi sizin nasıl tespit etti acaba ? bir oğlum var bir de kızım olsun isterdim ama nasip adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kalimbanne duyguluanne hiç bilmiyorum cinsiyeti gördüm söyleyeyim mi kağıda mi yazayım dedi biz de soyleyin hocam dedik. 😅
TheMomm Kalimbanne Ay çok sevindim sağlıkla alırsın kucağına inşallahhh 🙏🥹 bol bol ceviz, muz, kaşar peyniri, toz nesquik, kabak çekirdeği ye müthiş kilo aldırıyor bebeğe 😂
Tatlican Kalimbanne Aa yanlış hatırlamışım .oo iki erkekte guzel en iyi anlasan kardes olsnlar insallh
Cennetkokulum___ Kalimbanne Geçen rüyamda erkek doğurdum bu sabah rüyamda kız doğurdum 😅😅 kafalar karıştı yavrum çok sağol hiç yardımcı olmuyosun 😅
Kalimbanne Cennetkokulum___ ahahha 😂😂 ya yerim 🥰 bence erkek olacak seninki içime öyle doğdu bakalım sonuç ne olacak 😁