Kalimbanne Doktor bugün cinsiyetini söyledi 12 haftalık ama 13 haftalık gözüküyormus bizim cadı 😅 cinsiyetini de söyledi 🥹 kız dedi tabi biraz erken 18 haftalıkken netleşir 🤭 @TheMomm @AnnaKurt @iremyy ay unutuyorum isimleri gören gelsin 😅 @Cennetkokulum___
Cennetkokulum___ Kalimbanne canım benim sağlıcakla al kucağına çok sevindim 😍 Benimkini daha söylemediler 😅 çatlıycam meraktan 😅
Nova Kalimbanne Sağlıkla gelsin kuzunuz🙏🏻 Bizim doktorumuz da belli olmaz ama %70 kız demişti. Genetik testle erkek olduğunu öğrenmiştik. Kesinleşene kadar bu bilgiyi unutun derim🥰
Cennetkokulum___ Kalimbanne Geçen rüyamda erkek doğurdum bu sabah rüyamda kız doğurdum 😅😅 kafalar karıştı yavrum çok sağol hiç yardımcı olmuyosun 😅
sahrabalam2 Kalimbanne hayırlı bir evlat olsun sağ Salim kavuşun . Kız çocuklarına farklı bir yaklaşımım var şükürler olsun rabbim aratmadı bence herkesin bir kızı olmalı
Kalimbanne sahrabalam2 hayırlısı olsun erkek olsa da çok mutlu olacaktım kız oldu yine mutlu oldum 🥰 oğlum da çok özel bir çocuk 🧿 bayılıyorum evladıma