Hope77 Kendi kbb doktorumun herzaman verdigi damlayı damlattım yine geçmedi zaten 35 haftalık gebeyim gece uykuları haram birde kulak tıkanıklıgı eklendi hiç uyuyamıyorum napmalıyım kızlar varmı alternatif?
uzumlukekinmom Hope77 9 aydır var bende bir kulağım tıkalı bir kulağım zar delinmiş gibi ağrı yapıyor cuma bende gidicem dr 😒😒 en son ağrıyla patlak verdi bakalım
mrvyhya Hope77 yıkama değilde vakumla çekiyorlar heryerde varmıdır bilmiyorum başka şekilde açılmıyor bn senelerdir çektim çok kötü Allahım kimseye yaşatmasın duymamak vakumla çekince birdaha olmadı çok şükür yikatmaya iyi değil diyorlar ama bilemem tabi geçmiş olsun
Hope77 uzumlukekinmom çok fena bisey kulak tıkanıklığı ya uyutmuyor resmen geçen hafta uyurken çıt etti uykudan uyandırdı dahada tıkalı geçmedi o günden beri doktorumun verdiği damlayı kullandım dünden beri iyice tıkandı gibi asla uyuyamıyorum sinirim bozuldu ağlayacağım zaten gebelikte etkiliyor sabah olmuyor
uzumlukekinmom Hope77 su Feln mi kaçıyor acaba benim duştan sonra daha da çok tıkanıyor arada bi geçiyor duş yapıyorum tekrarlıyor
Hope77 uzumlukekinmom kasti şekilde suda tutmuyorum ki nasıl kaçıyor anlamıyorum yada buşondan tıkanıyor çöpte kullanmıyorum bıktım çok sinir bozucu kulak tıkanıklığı ya
Hope77 benbiranneyim123 sabaha randevu aldım ilk isim doktora gitmek olacak yıkarmı çekermi naparsa yapsın sabah olmadı bi türlü uyuyamadım
aven Hope77 gecmiş olsun oncelikle eczaneden oksibor kulak damlası almistim kulagim tukali olmasa bile temizlemek icin kullanirim hamileler kullanbiliyorsa tavsiye ederim