ellerimt0mbikt0mbik Hanımlar oğluma İgor sandalet almak istiyorum fakat ,ayağı taraklı ve tombul ,girer mi acaba içine? Ayakkabı,sandalet,terlik konusunda çok sıkıntı yaşıyorum,başka önerilere de açığım .
Mrvsmt2502 ellerimt0mbikt0mbik igorun fenomen övmesi bi ürün olduğunu düşünüyorum ortopedik bir ayakkabı daha iyi olur bence
huniliabla ellerimt0mbikt0mbik benim oğlumda da oyle bır problem var ınceledım fotoları skımtı olacağını düşünüyorum Bıde çok fazla terletıyormus çorapsız gıyılince
Gly_87 ellerimt0mbikt0mbik dar olabilir sanki ya..benim kiza 3 yildir aliyorm hem kres icine hem disari icin, ayak yapisi ince, sadece 1 numara buyuk aliyordm ki ayakkabinin yapisindan oturu sicaktan rahatsz etmesin önden ve topuktan diye..baska annelerde fikir versin,muadilleride var baska markalarda ama onlar nasil bilmiyorum iste 🙂
Merwe1992- ellerimt0mbikt0mbik merhaba 🌸kızıma vicco kullanıyorum sandalet olsun ayakkabi olsun ,yalnız suna dikkat ediyorum sağ ayağı içe basıyor özellikle deri almaya dikkat ediyorum destekli olanlardan içi ayak yapısı daha çabuk düzeliyor. Ortopedik içe disa basma özelliği olan deri ayakkabi sandalet tercih edebilirsiniz, sevgiler
ellerimt0mbikt0mbik Mrvsmt2502 Birkaç marka denedim işte olmadı valla paraya kıyıp en son bunu da deneyeyim dedim ,teşekkür ederim .
AyseAGC huniliabla aldım kullandım sert ve ayağında iz çıkartıyordu tokasıda batıyor, geçen sene almıştım o yüzden bu sene almadım crocks candır.
ellerimt0mbikt0mbik huniliabla Siz ne önerirsiniz bana?Var mı bir marka deneyin diyebileceğiniz ,valla çok makbule geçer.
ellerimt0mbikt0mbik Gly_87 Boyu normal ayak ,yanlara doğru geniş .Teşekkür ederim yorumunuz için,ben de ayağının sığmayacağını düşünüyordum .Kibar kızlar için sanırım bu sandalet ,yavru ayı patileri için uygun değil🤦🏻
premses74 Bizim var bi faydası oldu mu derseniz bişey görmedim 😂😂 kayıyor altları birazcık ama tabanları sert bilginiz olsun
Gly_87 ellerimt0mbikt0mbik bu arada yegenimde ayagi tombikti ona olmamisti hatirladim,ablam ogluna vicco dorry model sandalet almisti ve cok memnun kalmisti
NmalkoC ellerimt0mbikt0mbik kesinlikle tavsiye etmiyorum geçen yıl modeli hoşuma gittiği için aldım oğlum 1 kez giydi birdahada her gördüğünde ayakkabıyı giymicem diye ağladı onun yerine nike sandalet aldım cok rahat etti kesinlikle aldanıp almayın cok rahatsız bir ayakkabı
ellerimt0mbikt0mbik NmalkoC Ya ayakkabılarını çıkarıyorum hep iz ,yanlarından .Geniş mi Nike kalıpları acaba?
cattimom ellerimt0mbikt0mbik iki arkadaşımda bebeklerine kullanıyor biri tombul birinin kilosu daha zayıf diğerine göre tombul bebişi olan arkadaşım bir beden büyük kullanıyor üst tarafı sıkıyormuş ona rağmen
Merhaba05 ellerimt0mbikt0mbik bizimde ayağımız taraklı ve tombul bu sene ilk defa aldım. Rahat yumuşak evet ama ortopedik değil ve altı çok kaydırıyo fayansta mermerde. Vicconun sandaletleri daha sağlıklı bence
Gly_87 ellerimt0mbikt0mbik yaaaa hayirrr.. ben o ayaklara pogaca ayakk diyorumm ve isirmaya bayiliyorumm🥰🥰🤩 yegenimnkini kucukken mıncık mıncik mınciklardim vallaa 🤗🤗🤗