eylulmira27  bebeğimin bacağında bu şekilde kararma oldu. Başına gelen var mı neden olabilir acaba ?
eylulmira27 efecikgnr öyledir inşallah. İnternete bakınca nf1 diye bi hastalık çıkıyor. Çok korktum açıkcası. Şuan sadece bir bacağında var
efecikgnr eylulmira27 evet bende o hastalıktan dolayı kafayı sıyırma aşamasına geldim . 4.5 yaşında oğlum var iki tane 3 tane sütlü leke gördüm çocuk Dr tehlikeli dedi cildiyeye yönlendirdi cildiyeci baktı artmadigi sürece sorun yok dedi günlük takip etmekten yoruldum
Zynp35 efecikgnr merhaba Bn nf hastasyim kizmdada var malesef o doğduğunda öğrendim lekeler kızımda da çıkınca nöroloji takip etmeli genetik test yapılmalı şüphe varsa ve ailede öykü varsa canm.
efecikgnr eylulmira27 bitane göğsünde nohut tanesi kadar bitanesi koltuk altında bitaneside doğuştan el bileğinin üstünde .
eylulmira27 efecikgnr bizimkide kasık bölgesinde de olduğu için bende çok korkuyorum. Doktora attım artarsa görelim dedi. Takipteyim bende
eylulmira27 efecikgnr ailede yok. Kasıkta büyük leke var. Diğerleri daha küçük 4 tane falan var yaygın şekilde biraz
dile Allah Allah aynısı benim oğlumda da var ne alaka ya valla korkmaya başladım randevuya daha 15 gün var
efecikgnr dile bizimkinide çocuk Dr farketti tehlikeli zihinsel engelli olur vs dedi korktum hemen cildiyeye gittik cildiye baktı sorun yok dedi . Gelişiminde sorun olmadığından ama yinede günlük bakıyorum ben
eylulmira27 efecikgnr evet açık kahve renginde lekeleri ama kasıktaki bi tık daha koyu diğer lekelerine göre