ArasEgeninAnnesi Kızlar hangi d vitaminini kullanıyorsunuz yardımcı olurmusunuz hangısını önerirsiniz
Bulutunannesi ArasEgeninAnnesi ocean kullaniyorum memnunum kabizlik gaz vs yapmadi icerik olarak ta temz paraben bha yok.
Mehtaptvz ArasEgeninAnnesi purdevita d3 kullanıyoruz içeriği temiz seker, BHA,paraben yok doktorumuzun tavsiyesi
ArasEgeninAnnesi Elifasel bizde kabızlık yaptı canım 5 gundur kullanıyorum buyuk abdestını zorlukla yapıyor gazınıda aynı sekilde zor cıkartıyor aglıyor sureklı yan etkisi olarakta yazıyor zaten dun vermedım cok rahat gectı
Nilayaktas Bulutunannesi gunde ne kadar kac damla kullaniyorsunuz acaba saglik ocagi gunde 1 damla dedi doktorumuz 3 damla dedi kararsız kaldim
Didem88 Sibelll ErtugrulAnnesii Kmanne madam10.com da wellcare d vitamini indirimde gözüküyor siz kaca almistiniz. Bide farklı farklı kutular var sizin hangisi
Elifasel ArasEgeninAnnesi banada tera d3 ayni etkileri yapti saglik ocaginda ebeye dedim icerigi ayni dedi ama hic asli yok
PelKad Sağlık ocağının verdiği Devit-3 D vitamini ilk üç gün araştırmadan kullandım. Gaz yaptı bebeğimi rahatsız etti üstüne üstlük içeriğinde bha ve paraben olduğunu öğrendim. Araştırmalarım sonucunda Ocean aldım. 1 puf veriyorum günlük çok şükür sıkıntımız yok.
Kmanne Didem88 ben eczaneden alıyorum ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum. Wellcare 400 kullanıyoruz
arastiran_anne Didem88 32 tl suanki fiyatı.nettekilerin orjinalliğine güvenemediğim için eczaneden alıyorum.yenidoğan için 400 ıu almalısın canım
Seheraslan Bi-bac d3 kullanıyorum bende paraben ve Bha içermiyor. Devletin verdiği coledan gaz yaptı bebeğime ve paraben içeriyor