Ceyda7676 Bıkac yerde ürünlerı gördüm çok beğendim uygundu da ama Türkiye de olup alışveriş yapana denk gelmedim yapan var mı ?
ktnzehra49 Ceyda7676 ben sipariş verdim ürünlerimin gelmesini bekliyorum iki gündür uçuşta yzıyo bakalım ne zaman gelcekler
[silindi] Ceyda7676 biz aldık evet gayet güzel bir uygulama. Ürünler de birebir aynı ve doğru bir şekilde ulaştı. Sadece kargo tabi 15-20 günde geliyor. Bir de gümrük ücreti var tabi. Tek bir mağazadan Toplu alışveriş için uygun oluyor.
annesininbebisi Ben aldım biseyler dün gümrükten alıp hepsijetle kargoya verdiler o da teslim tarihi olarak yarını gösteriyor. Eğer ürünler düzgün gelirse tekrar alışveriş yapacağım
denizse annesininbebisi alışveriş yaptığınızda ekstra sepette gümrük ödemesi çıkıyor mu peki birde ürünleriniz gerçekten güzel gelince yazar mısınız bende çok merak ediyorum ve beğendiğim şeyler var ama güvenilir sitemi değil mi hiç emin olamadım 🙂
Ceyda7676 annesininbebisi bıze de bılgı verır msnz ürünler elınıze gecınce kaç parça alıp ne kadar odedıgınız falan da bu arada Turkıye de farklı yurtdışında farklı ücretler oluyor sanırım
annesininbebisi denizse sepetinizin 3 te 1 i kadar vergi alıyor yani 300 liralık bir alışveriş yaptıysanız yaklaşık 100 lira da bi vergi ödüyorsunuz kapıda biseyler alıyorlar mı bilmiyorum henüz gelmediler 😅 tabi ürünler gelince bilgi veririm size 😌
denizse annesininbebisi ay çok sevinirim çok teşekkür ederim bilgilendirirseniz benimde almak istediklerim var sizden gelecek cevabı bekliyorum o zaman
annesininbebisi denizse @Ceyda7676 @meriiiiiiiiii merhaba eve geldim direkt ürünleri inceledim hepsi tam ve beklediğim gibi geldi. Tekstil ürünü almadım ama hiç toka, cüzdan vb aldım. Bir tane elektronik cihaz aldım (kas şekillendirme cihazı) kutusu ezik geldi ama ürün sağlamdı düzgün çalışıyor. Fiyatına göre baya iyi ürünler 😌
myarenb Ceyda7676 bende 2 gün önce siparis verdim yorumlar hep olumluydu 20 parça aldım 480 tl tuttu vergiyle beraber 630 tl kargoya verildi dün, bakalım kaç günde gelicek
Ceyda7676 annesininbebisi bende onu merak ediyorum sadece sepette mı ödeniyor bazıları kapıda da var dıyınce