Aydakisiyahkedi Kızım 9 aylık emiyor ve ek gıda alıyor tatilde bi tane bira içsem kaç saat emzirmemem gerekir
Deletedmom_1111 Aydakisiyahkedi dokunmayın ağlarım haahahahah emzirmeyi bırakmayı bekliyorum kanıtlanmış bişey yok cesaret edip içmezdim ama belki bilen olur
Motherqueen_ Aydakisiyahkedi kizim 13bucuk aylik cesaret edip icemiyorum emzirmeyi biraktigim gun parti yapcam🤣🤣
Ipekaslankus34 Aydakisiyahkedi ben içtim mesela öğlen karnını doyurup babaannesine bırakmıştım sonra alkol aldım gece babaannesinde kaldı ben evimde kaldım bir sonraki sabah da sütüm dolmuştu sabah sağdım o sütü döktüm daha sonra çocuğumu emzirdim
Kuzeynepp Deletedmom_1111 Aydakisiyahkedi kaç saat emzirmemem gerekiyor ne demk ya ? İçmeyin yazık değil mi çocuga !!!
Deletedmom_1111 Aydakisiyahkedi biz şuan 2 yaşa doğru gidiyoruz 🤣 bıraktırmaya denedim küsüp ağlıyor 🤣🤣🤣
Ipekaslankus34 Aydakisiyahkedi 1 yaşında falandı yaptığımda şuan büyüdüler biri 3 yaşında biri 2 yaşında Evlilik yıl dönümümüzde yada doğum günlerimizde içerdik bir bardak rakı veyaa bir şişe bira içmişimdir emzirdiğim günde
fob Ben haftada bir içiyorum bir veya iki bira. Emziriyorum da. Hiçbir sorun yaşamadım. Sigara içip emzirmek en büyük kötülük bence. Yaz gelince kendimi alkol postlarına yorum yaparken buldum 😅
eli391_ Aydakisiyahkedi bende her gün iki şişe bazen üç beş şişe içerim ayyaşlar gbi bu sıcaklarda malum su içilmiyor da (ironi)
bussyy1710 Aydakisiyahkedi 2 aaat yazıyor googleda bir bira için. 2 bira için 4-5 saat diyor. Yazıp bakabilirsiniz burda linçlerler şimdi çok bilenzolar
MnkKrtl Aydakisiyahkedi intentte yazıyor 1 kadeh için 3 saat diyo ilk posta sütü sağıp atmanız lazım üstüne bol su falan tabi bu bir örnek tam saatlerini hatırlamıyorum ben emzirirken bakmıştım sonra vaz geçtim emzirmeyi sonlandırana kadar içmemiştim 😄
cattimom Aydakisiyahkedi en az 2 saat beklemen lazım bekleme süresini geçtikten sonra da emzirmeden önce sağım yapmanı daha sonra emzirmeni tavsiye ederim🌸
elmacekirdegii Aydakisiyahkedi ben 4 aylıkken bir kadeh şarap içmiştim 3 saat sonra da emzirmiştim hiç sorun yaşamadık. Çok kesin bir çalışma yok bu konuda doktorlar bile çelişiyor. Biri iç diyor öbürü asla diyor. Şimdi alkolsüz biralara takıldım ben migrostan peja alıp içiyorum canım istedikçe. Hem de güzel süt yapıyor malt olduğu için 😂😂😂 şimdiden afiyet olsun 😊