ceriio [silindi] reklam çıkmıyor canım yorum yaparken klavye hop gidiyor mesela benim şuan gitti telefonu kilitleyip tekrar açınca anca geliyor klavye 🥲 bir kere daha aynı sorun olmuştu hatta ben post açmıştım baya önceden 😂
denizalismom benoyleuygungordum___ altta reklam çıkması gerekiyor küçük kare kutucuk gibi ondan kaynaklı oluyor bu sorun. O reklama tıklayıp bize ekran görüntüsü atın lütfen 🙏 🌸
denizalismom kahvepres altta reklam çıkmış o reklamdan kaynaklı bi sorun. O reklama tıklayıp ekran görüntüsü atabilir misiniz 🌸🙏
kahvepres denizalismom tm olursa atarm ama tıklynca choreme aktaryr cünki tıklmştm görntü olarkta atarm sorun verirse🥰
kahvepres denizalismom reklmla bence alakası yok cnm şuan misal alta yine reklmlr ckyr yazabiliorm kitlnmyr klavye gitmior
benoyleuygungordum___ denizalismom Klavye yine gitti dediğiniz gibi alta çıkan reklamı tıkladığımda bu çıktı şu problemi çözün artık lütfen 🌸
benoyleuygungordum___ denizalismom merhaba düzelme olmadı mı hala aynı proplem var bende yazarken klavye gidiyor